Πάνω από 150 τρακτέρ Καρδιτσιωτών στον κόμβο Νίκαιας

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2022 17:09

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φωτ. Καραγιάννη)
«Όλοι στο ενωτικό μπλόκο του αγώνα και της ελπίδας για την επιβίωσή μας»…

Αυτό ήταν το σύνθημα των αγροτών του Νομού Καρδίτσας που χθες το μεσημέρι ξεκίνησαν από την Ιτέα με προορισμό τον κόμβο της Νίκαιας Λάρισας, όπου είχε αποφασιστεί από τους αγροτοσυνδικαλιστές να στηθεί ισχυρό «μπλόκο» διαμαρτυρίας ενάντια στην κυβερνητική πολιτική.
Πάνω από 150 τρακτέρ παραγωγών από διάφορα χωριά του Νομού μας, με λάβαρα και σημαίες Αγροτικών Συλλόγων, σηματοδότησαν την αντίθεση του αγροτικού κόσμου στην μεγάλη ακρίβεια, στις αδιανόητες αυξήσεις στην ενέργεια και στη διαιώνιση των προβλημάτων του πρωτογενούς τομέα που όπως ειπώθηκε, καταρρέει δίχως αύριο!
Το αγροτικό κομβόι αναχώρησε συνοδεία Αστυνομίας λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι της Παρασκευής για την Εθνική Οδό και τη Νίκαια, κορυφώνοντας με αυτόν τον τρόπο τις δυναμικές κινητοποιήσεις που ξεκίνησαν εβδομάδες πριν στην περιοχή μας.
Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και νέες δυνάμεις από τον κάμπο να ενισχύσουν αγωνιστικά την προσπάθεια των Θεσσαλών διαδηλωτών να πιέσουν την κεντρική εξουσία για άμεσες λύσεις στα αγροτικά προβλήματα.
«Καλούμε όλους τους συναδέλφους αγρότες να πλαισιώσουν το μπλόκο για να δυναμώσουμε τον αγώνα που δίνουμε χρόνια τώρα για την επιβίωσή μας. Τα προβλήματα είναι τεράστια και το τελευταίο διάστημα έχουν οξυνθεί ακόμη περισσότερο με την εκτίναξη του κόστους παραγωγής σε ρεύμα, πετρέλαιο και εφόδια. Όλοι αγωνιζόμαστε, ενωμένοι στο πλαίσιο των δίκαιων αιτημάτων μας. Κερδίζουμε όλοι για όλους», σημείωσε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας, Κώστας Τζέλλας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass