Ενημέρωση για τις εξαρτήσεις

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ «ΕΞΟΔΟΣ»

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2022 16:48

Με τη νέα χρονιά, το προσωπικό της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ «Έξοδος» με έδρα τη Λάρισα, προχώρησε στον προγραμματισμό νέων συναντήσεων, με σκοπό τη διασύνδεση με κοινωνικές υπηρεσίες και φορείς καθώς και στον σχεδιασμό νέων δράσεων στο πλαίσιο της συνεργασίας με Δήμους, με σκοπό την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων από νόμιμες και παράνομες ουσίες.
Η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ «Έξοδος», συνέχισε τη σταθερή παρουσία της στην Καρδίτσα με ενημερωτικό περίπτερο στην πλατεία Ν. Πλαστήρα (Παυσίλυπο), ενημερώνοντας τους ενδιαφερόμενους για τις υπηρεσίες του ΚΕΘΕΑ «Έξοδος», αναφορικά με την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων από νόμιμες και παράνομες ουσίες στην περιφέρεια της Θεσσαλίας.


Παράλληλα, παρείχε συμβουλευτική υποστήριξη σε εξαρτημένα άτομα και τις οικογένειές τους, σε χώρο που έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο Καρδίτσας για την πραγματοποίηση ατομικών συναντήσεων, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών και χωρίς διακρίσεις. Επίσης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, κ. Θωμά Καρανάσιο, όπου έγινε ενημέρωση για την δράση της Κινητής Μονάδας στην περιοχή.
Συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν και στην Ελασσόνα με τον κ. Αθανάσιο Μυλωνά, ταμία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας, όπου έγινε ενημέρωση για την παρέμβαση της Κινητής Μονάδας στην πόλη, καθώς και με τον αντιδήμαρχο Υγείας του Δήμου Ελασσόνας, κ. Ιωάννη Καριπίδη, σχετικά με τη δράση της Κινητής Μονάδας, με στόχο τη στήριξη του πληθυσμού της περιοχής.
Τα στελέχη της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ «Έξοδος» πραγματοποίησαν ανάλογη συνάντηση στον Δήμο Κιλελέρ με τον κ. Κωνσταντίνο Χατζηκωνσταντίνου, αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πολιτικής και την κα Σπυριδούλα Ντάντη, υπεύθυνη του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Κιλελέρ.
Συνεχίστηκε επίσης η διάθεση έντυπου ενημερωτικού υλικού και η αφισοκόλληση σε υπηρεσίες υγείας και κοινωνικής φροντίδας του Δήμου Τεμπών και η ενημέρωση σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρει το ΚΕΘΕΑ «Έξοδος», για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων από νόμιμες και παράνομες ουσίες.
Η λειτουργία της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ «Έξοδος» εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού – ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση» του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Θεσσαλία 2014-2020» και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.
Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2410-555.053 και 2410-253.936.
E-mail: kmlarissa@kethea-exodos.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass