Εργα αντιπλημμυρικής θωράκισης αναμένουν στον Αγ. Θεόδωρο Καρδίτσας

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2022 14:10

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Με αφορμή τα πλημμυρικά φαινόμενα που έπληξαν την Τοπική Κοινότητα Αγίου Θεοδώρου του Δήμου Καρδίτσας τα τελευταία χρόνια (Σεπτέμβριος 2020 «Ιανός» και Ιανουάριος 2022 «Διομήδης») και τα σοβαρά προβλήματα που προκάλεσαν αυτές στην τοπική κοινωνία, με απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου, αναλήφθηκε σειρά πρωτοβουλιών μετά και από Λαϊκή Συνέλευση που έγινε στο χωριό.


Όλοι οι κάτοικοι εκφράζουν την αναγκαιότητα άμεσης λήψης ουσιαστικών μέτρων εκ μέρους των αρμοδίων Αρχών, για την αντιπλημμυρική θωράκιση του Αγίου Θεοδώρου, έτσι ώστε να αποτραπούν παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον. Όπως τονίζουν, μέχρι σήμερα, δεν έγινε κάποια ενέργεια για την οριστική επίλυση του σοβαρού αυτού προβλήματος. Αντιπροσωπεία της Επιτροπής που ορίστηκε από τη Λαϊκή Συνέλευση για την ανάδειξη και επίλυση του προβλήματος, συνοδευόμενη από νομικό σύμβουλο, πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων, αρχικά με τον δήμαρχο Καρδίτσας, κ. Β. Τσιάκο, παρουσία του αντιδημάρχου, κ. Α. Σπάνια και στη συνέχεια με τον αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας, κ. Κ. Νούσιο, στους οποίους ετέθη διεξοδικά το πρόβλημα και επιδόθηκε σχετικό Ψήφισμα. Τόσο από τον κ. Αντιπεριφερειάρχη όσο και από τον κ. Δήμαρχο, επιδείχθηκε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και εκφράσθηκε η προθυμία για τη λήψη άμεσης δράσης προς την κατεύθυνση της επίλυσης του προβλήματος, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους.

(Του ανταποκριτή μας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass