Επίσκεψη Στρατηγού Πυροσβεστικού Σώματος σε Κολυνδρίνη και Ιγνάτιο

Δημοσίευση: 23 Φεβ 2022 16:19

ΒΟΛΟΣ
Την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη επισκέφθηκαν χθες  ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Στ. Ελλάδας και Θεσσαλίας Υποστράτηγος Πυροσβεστικού Σώματος Δημ. Καρασαββίδης, με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων, συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας κ. Ευάγγελο Φαλάρα και τον κ. Γεώργιο Βλόντζο, Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μαγνησίας. 

Κατά την επίσκεψη η Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη το νέο Διοικητή για την ανάληψη των καθηκόντων, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του, ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη προς όλο το προσωπικό του πυροσβεστικού σώματος για την αδιάκοπη προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινώς. Στη συνέχεια ακολούθησε η απαραίτητη ενημέρωση και συζήτηση, επιβεβαιώνοντας ακόμη μία φορά την αγαστή συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας και της Πυροσβεστικής Αρχής, καθώς και την αποτελεσματικότητα αυτής της συνεργασίας κατά την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων και συνθηκών στο Νομό.
Από την πλευρά του ο νέος Συντονιστής, αφού ευχαρίστησε την κ. Κολυνδρίνη, επιβεβαίωσε το άριστο κλίμα συνεργασίας που υπάρχει, ενώ επισήμανε την ετοιμότητα των πυροσβεστικών δυνάμεων για την αντιμετώπιση πιθανών ακραίων φαινομένων.

 

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ
Τον Σεβ. Ποιμενάρχη κ. Ιγνάτιο επισκέφθηκε χθες εθιμοτυπικώς, στο γραφείο του, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, ο Υποστράτηγος του Π.Σ. Δημήτριος Καρασαββίδης, Συντονιστής Επιχειρήσεων Στερεάς Ελλάδας - Θεσσαλίας. Κατά την συνάντηση, επιβεβαιώθηκαν οι άριστες σχέσεις της Τοπικής μας Εκκλησίας με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου και η υψηλή εκτίμηση προς το προσωπικό της Υπηρεσίας διαχρονικώς.
Ο Σεβασμιότατος προσέφερε στον Στρατηγό, ως ευλογία, την Ιερά Εικόνα των Τοπικών Αγίων της Δημητριάδος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass