Συνάντηση Στεργίου με Λιβάνιο

ΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΓΙΘΕΑΣ

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2022 15:45

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φώτη καραγιάννη)
Συνάντηση με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Θοδωρή Λιβάνιο πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου.
Κατά τη διάρκεια της ιδιαίτερα εποικοδομητικής σύσκεψης, συζητήθηκαν αναλυτικά αρκετά τρέχοντα ζητήματα, όπως είναι οι δυνατότητες που προσφέρονται μέσα από την τελευταία πολύ σημαντική χρηματοδότηση ύψους 100.000 ευρώ στον Δήμο Αργιθέας για ψηφιακές δράσεις.

Επίσης τέθηκαν οι ερχόμενες πρωτοβουλίες του Υπουργείου αναφορικά με τα ΚΕΠ και την ενίσχυση του τηλεοπτικού σήματος στις ορεινές περιοχές, η επικείμενη τοποθέτηση δωρεάν wifi μέσα από το πρόγραμμα WifF4GR σε Γρυμπιανά, Νεοχώρια Βραγκιανών, Μεταμόρφωση Ανθηρού, Θερινό και Αργιθέα και η οριστική επίλυση του ζητήματος κάλυψης της κινητής τηλεφωνίας στη Μεταμόρφωση Ανθηρού.
Ο κ. Λιβάνιος δήλωσε πως παραμένει σταθερός αρωγός των προσπαθειών που καταβάλλονται στην Αργιθέα σε πολλούς τομείς.
Σημειώνεται πως ο Δήμος Αργιθέας έχει ενδεικτικά επιλέξει να χρηματοδοτηθούν ορισμένα προτεινόμενα «έξυπνα συστήματα» όπως είναι η Διαχείριση Δημοτικής Περιουσίας, το Ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης υπηρεσιών εσωτερικού ελέγχου και αξιολόγησης κινδύνων, η εγκατάσταση έξυπνων συστημάτων μέτρησης ποιότητας υδάτων, η ηλεκτρονική διακίνηση εγγράφων και ψηφιακών υπογραφών, το σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικών πληρωμών, ο σύγχρονος τρόπος υπολογισμού δημοτικών τελών, οι έξυπνοι κάδοι απορριμμάτων, η οργάνωση Γραφείου Κίνησης και Διαχείριση Δημοτικού στόλου οχημάτων και άλλα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass