ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ

Ασφαλτοστρώσεις στη Δ.Ε. Ταμασίου

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2022 19:01

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Συνεχείς είναι οι παρεμβάσεις βελτίωσης οδοστρωμάτων και ασφαλτόστρωσης σε σημεία του Δήμου Σοφάδων, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των Δημοτών.

Στο πλαίσιο αυτό, ο αντιδήμαρχος Σοφάδων κ. Γιώργος Τσινόπουλος πραγματοποίησε αυτοψία στο έργο «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ Δ.Ε. ΤΑΜΑΣΙΟΥ» που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Ο προϋπολογισμός δαπάνης του έργου ανέρχεται στο ποσό των 60.000 ευρώ με χρηματοδότηση από ΚΑΠ επενδυτικών δαπανών (ΣΑΤΑ).
Οι εργασίες αφορούν ασφαλτόστρωση δημοτικών δρόμων που έχουν φθορές και ασφαλτόστρωση τμήματος δημοτικού δρόμου στις Τ.Κ. Γραμματικού, Ν. Ικονίου και Αχλαδιάς της Δ.Ε. Ταμασίου και συγκεκριμένα:
Σε δήλωσή του ο αντιδήμαρχος Σοφάδων κ. Τσινόπουλος υπογράμμισε τα εξής:
«Τα έργα που αλλάζουν προς το καλύτερο την καθημερινότητα των δημοτών έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα για τη Δημοτική Αρχή. Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης δεν σταμάτησαν ποτέ. Έχουμε πραγματοποιήσει παρεμβάσεις, συντηρήσεις και ασφαλτοστρώσεις οδών, όπου απαιτείται και ο προγραμματισμός συνεχίζεται. Έργα μικρά, αλλά σημαντικά, που βελτιώνουν την καθημερινότητα των κατοίκων, αλλά και έργα που αλλάζουν θετικά το τοπικό οδικό δίκτυο.
Θα συνεχίσουμε τις παρεμβάσεις σε σημεία που χρήζουν ανακατασκευής. Στόχος μας είναι να παρέμβουμε σε όσους περισσότερους δρόμους μπορούμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass