Πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ για αποκαταστάσεις σε ορεινά χωριά

Υπέγραψε ο Στ. Πέτσας για τον Δήμο Καρδίτσας

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2022 15:00

Την έγκριση χρηματοδότησης, ύψους 500.000 ευρώ, κατόπιν σχετικού αιτήματος του Δήμου Καρδίτσας υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Στ. Πέτσας. Η χρηματοδότηση αφορά σε πιστώσεις που θα διατεθούν για αποκαταστάσεις υποδομών στις ορεινές κοινότητες του Δήμου μας που χτυπήθηκαν περισσότερο από τον «Ιανό».

Πρόκειται για σειρά αποκαταστάσεων που έχει προγραμματίσει η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας και για την υλοποίηση του έργου ανέμενε την έγκριση της χρηματοδότησης. Ο δήμαρχος Καρδίτσας μετά την υπογραφή της απόφασης από τον αρμόδιο Υπουργό δήλωσε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Στ. Πέτσα για τη θετική ανταπόκρισή του στο αίτημα που είχαμε υποβάλει εδώ και καιρό για την εν λόγω χρηματοδότηση. Οι πιστώσεις που εγκρίθηκαν θα διατεθούν για να καλύψουν ανάγκες αποκαταστάσεων των υποδομών, κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά χωριά του Δήμου μας που χτυπήθηκαν από τον «Ιανό». Θέλω να επισημάνω ότι η προσπάθεια συνεχίζεται προς κάθε κατεύθυνση, ώστε να δημιουργήσουμε τον Δήμο που αξίζει να ζεις». Η δημοπράτηση του έργου αναμένεται τους επόμενους μήνες, αφού πρώτα ολοκληρωθούν οι σχετικές γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass