Στην κυκλοφορία ο νέος περιφερειακός Μουζακίου και πάρκινγκ στον Πάμισο

Είχε καταρρεύσει τμήμα του από τον «Ιανό»

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2022 19:47

Σε κυκλοφορία δόθηκε ο περιφερειακός δρόμος του Μουζακίου, ο οποίος είχε κλείσει λόγω κατάρρευσης τμήματός του κατά τον μεσογειακό κυκλώνα «Ιανό», τον Σεπτέμβριο του 2020.


Προηγουμένως είχε φτάσει στον Δήμο σχετικό ενημερωτικό έγγραφο από το Υπουργείο Υποδομών, το οποίο σκόρπισε ικανοποίηση στους διοικούντες που περίμεναν με προσμονή αυτήν την εξέλιξη, καθώς με παρεμβάσεις του δημάρχου κ. Θεοφάνη Στάθη είχαν διεκπεραιωθεί προ ημερών σημαντικά διαδικαστικά ζητήματα, όπως είναι ο ηλεκτροφωτισμός του δρόμου.
Σε σχετική δήλωσή του για τη θετική εξέλιξη, ο δήμαρχος Μουζακίου επισημαίνει τα εξής: «Μετά από περίπου δύο χρόνια, ικανοποιείται επιτέλους μια πολύ μεγάλη προσδοκία της Δημοτικής Αρχής και των Μουζακιωτών και βέβαια απαλλάσσεται η πόλη από τον τεράστιο κυκλοφοριακό φόρτο, που επέφερε η απουσία εναλλακτικής οδικής διεξόδου μικρών και μεγάλων οχημάτων μετά τη θεομηνία. Με επιμονή, υπομονή και τους δημότες να στέκονται στο πλευρό μας με αμέριστη κατανόηση, φτάσαμε τελικά στο επιθυμητό αποτέλεσμα».
Να σημειωθεί ότι παράλληλα με τον περιφερειακό δόθηκε προς χρήση στους κατοίκους του Μουζακίου και νέο μεγάλο πάρκινγκ απέναντι από το Δημαρχείο, στη δυτική όχθη του ποταμού Πάμισου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass