Η Πελοπόννησος στηρίζει τους πληγέντες της Θεσσαλίας

ΜΕΣΩ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2023 15:57

Οι φυσικές καταστροφές δοκιμάζουν τα αξιακά αντανακλαστικά κάθε κοινωνίας, κάθε πολίτη, κάθε ανθρώπου. Η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη είναι οι πυλώνες στήριξης της πατρίδας μας, στην ιστορική της πορεία στον χρόνο.
Από το προσκλητήριο προσφοράς και βοήθειας στους πληγέντες της Θεσσαλίας, δεν θα μπορούσε να απουσιάσει η Πελοπόννησος. Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας και πρώην Χωροφυλακής, νομού Αχαΐας, η Ένωση Συνταξιούχων Αποστράτων «ΕΛ.ΑΣ.» νομού Μεσσηνίας, η Ένωση Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας νομού Κορινθίας, με τη συμμετοχή της Εκπαιδευτικής Εστίας «ΙΩΝΕΣ» Πατρών απέστειλαν ανθρωπιστική βοήθεια στους πλημμυροπαθείς των Τρικάλων, της Καρδίτσας, της Λάρισας και του Βόλου. Είδη ατομικής και οικιακής υγιεινής, τρόφιμα μακράς διαρκείας, χαρτικά είδη, φαρμακευτικό υλικό και ό,τι άλλο μπορεί να είναι απαραίτητο, τις πρώτες ώρες της ολοκληρωτικής καταστροφής των νοικοκυριών, όπως είναι νερά εμφιαλωμένα, χυμοί και γάλατα για μικρά παιδιά.
Οι πρόεδροι Κων. Βοργιάς, Βασ. Γεωργακόπουλος, Βασ. Καραγκούνης και Νικ. Γεωργίου συντόνισαν την ανθρωπιστική βοήθεια και τη μεταφορά με Δ.Χ. φορτηγό στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας, καθώς και την παράδοσή της: Δημαρχείο Τρικάλων, στην Καρδίτσα, στη Λάρισα, στο κτίριο που στεγάζεται η Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθ’ υπόδειξη της αντιπροσωπείας του τοπικού Συνδέσμου αποτελούμενης από τους Σωτ. Ζάχο και Βασ. Τζέλη και στον Βόλο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass