Πλημμυροπαθείς του Βλοχού ευχαριστούν τον Σ.Α.Σ.Μ.Υ.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2023 13:53

Τον Σύνδεσμο Αποφοίτων της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (Σ.Α.Σ.Μ.Υ.) για τη στήριξη και την ανθρωπιστική βοήθεια που τους προσέφεραν, ευχαριστούν οικογένειες στρατιωτικών και Σωμάτων Ασφαλείας των πλημμυροπαθών κατοίκων του Βλοχού Καρδίτσας.

Η σχετική επιστολή τους -που υπογράφουν οι Αθ. Μπέης, Κων. Γιώτας και Κων. Γαλάνης- αναφέρει:
Με την παρούσα επιστολή μας και εκ μέρους των συναδέλφων Στρατιωτικών και Σωμάτων Ασφαλείας, κατοίκων του χωριού Βλοχού του Ν. Καρδίτσας,
θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τον Σύνδεσμο Αποφοίτων της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (Σ.Α.Σ.Μ.Υ.), τον πρόεδρό του υπλγό ε.α., κ. Ευάγγελο Στέφο, το Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά και τα μέλη του Συνδέσμου, για την αμέριστη και ανιδιοτελή συμπαράσταση που επέδειξαν προς όλους εμάς τους πληγέντες από τις πρόσφατες πλημμύρες, στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας!
Η διανομή των ειδών πρώτης ανάγκης που διατέθηκαν ενισχύει τις πρώτες προσπάθειές των οικογενειών μας για συντήρηση και συνέχιση του βιοπορισμού μας, σε συνθήκες ανέχειας, ανυπέρβλητων δυσκολιών και συνθηκών, πρωτόγνωρων στα χρονικά, αλλά και συνάμα «αταίριαστων» για την εποχή μας! Και μάλιστα σε μια περίοδο που πλησιάζει οσονούπω και η κατά τα άλλα όμορφη εποχή του χειμώνα!
Εξαίρουμε την ενέργεια του Συνδέσμου Αποφοίτων της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (Σ.Α.Σ.Μ.Υ.), με την οποία δεν εξαίρεσε κατηγορίες και θεσμούς συναδέλφων από τη διανομή της βοήθειας, συμπεριλαμβάνοντάς μας όλους, ως μία οικογένεια συναδέλφων! Η προσφορά του, μάλιστα, συμπεριέλαβε κατά το δυνατόν και συγχωριανούς μας που αιτήθηκαν την αρωγή του!
Είθε ο Θεός να ευλογεί τις προσπάθειές σας!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass