Καθαρίζουν δρόμοι, ρέματα και ποτάμια

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι παρεμβάσεις των συνεργείων της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας σε όλο το οδικό δίκτυο, τον καθαρισμό ποταμών και την ενίσχυση αναχωμάτων.

Χθες Παρασκευή, οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με όλα τα διαθέσιμα μηχανήματα επιχειρούν σε σημεία όπου δύναται (λόγω λασπώδους εδάφους) και πιο συγκεκριμένα: Ενίσχυση αναχώματος στον Ενιπέα ποταμό στο Βλοχό Καρδίτσας και στην Υπέρεια Φαρσάλων, καθαρισμός κοίτης στο Χαϊδαρόρεμα Φαρσάλων, σε διάφορα σημεία κατά μήκος του Πηνειού ποταμού. Το Σάββατο αναμένεται να επανεκκινήσουν οι εργασίες (είχαν διακοπεί λόγω βροχής) ενίσχυσης αναχώματος στον Γκουσμπασανιώτη ποταμό, στον Τιταρήσιο στη Ροδιά και στο Αρμένιο. Ταυτόχρονα συνεχίζονται οι καθαρισμοί επαρχιακών δρόμων σε Αρμένιο, Σωτήριο, Χάλκη.
Στην ΠΕ Μαγνησίας δεκάδες μηχανήματα συνεχίζουν να επιχειρούν στα παρακάτω σημεία: Για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου στις παρακάτω περιοχές: Γέφυρα Κισσού, Μακρυρράχη, Χάνια-Δράκεια, Πλατανιάς, Αγιος Λαυρέντιος, Αγριά-Καλά Νερά, Τρίκερι. Ταυτόχρονα πραγματοποιείται και καθαρισμός ρεμάτων στις περιοχές: Μηλίνα, Κάλαμος, Κραυσίδωνας, Αναυρος, Βρύχωνας, Αλιγαρόρεμα, Ξηριας Βόλου, Μικροθήβες, Κούκος, Χρυσή Ακτή Παναγιάς, Νέα Αγχίαλος (Λαχανόρεμα), Κατηχώρι, Πορταριά, Ξηριάς Αλμυρού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass