«Η Θεσσαλία στο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού»

ΖΗΤΗΣΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΣΠ. ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ ΚΑΙ ΑΔ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2023 16:24

«Να περιληφθεί η Θεσσαλία στο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού Εργαζομένων-Ανέργων και των οικογενειών αυτών περιόδου 2023-2024», ζήτησε ο βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας Χρήστος Κέλλας.
Ο κ. Κέλλας, μετά από επικοινωνία με τον Διοικητή της ΔΥΠΑ, κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη, απέστειλε σχετική επιστολή, την οποία κοινοποίησε και στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Άδωνι Γεωργιάδη. Σε αυτήν, αναφέρθηκε στην εξαιρετικά δεινή θέση, στην οποία έχει περιέλθει η Θεσσαλία, εξαιτίας των σοβαρών επιπτώσεων, που είχε το πρωτοφανές καιρικό φαινόμενο «Daniel» στην οικονομική, κοινωνική ζωή, αλλά και στον τουρισμό του τόπου.
Ο Λαρισαίος πολιτικός ζήτησε να συμπεριληφθούν η Λάρισα, καθώς και όλοι οι νομοί της Θεσσαλίας στους προορισμούς με αυξημένες διανυκτερεύσεις, μηδενική ιδιωτική συμμετοχή και προσαυξημένη επιδότηση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Σημείωσε δε ότι η συμπερίληψη αυτή επιβάλλεται και για λόγους ίσης αντιμετώπισης ομοίων καταστάσεων, μιας και με την υπ’ αριθμόν 1223852/23.10.2023 απόφαση της κυρίας Υποδιοικήτριας της ΔΥΠΑ τροποποιήθηκε η Δημόσια Πρόσκληση 14/2023, συμπεριλαμβάνοντας τον Νομό του Έβρου, λόγω των πυρκαγιών, που προκλήθηκαν στην περιοχή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass