Πρόγραμμα «ΦΡΟΝΤΙΖΩ»: Η Motor Oil στηρίζει με πράξεις τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 17 Νοε 2023 13:56
0 φορές

Η ζωή σε μία κοινωνία που συνεχώς αλλάζει και μετασχηματίζεται, μπορεί να γίνει περίπλοκη.

Με τη μία κρίση να διαδέχεται την άλλη, η ανάγκη για παροχή ουσιαστικής φροντίδας αναδεικνύεται σε προτεραιότητα, και είναι κάτι το οποίο όλοι μας αναζητούμε. Όσο όμως ο κόσμος μας αλλάζει, μερικές αξίες θα πρέπει να μένουν ίδιες. Αξίες όπως η αλληλεγγύη, η κοινωνική μέριμνα, η ανθρώπινη επαφή αλλά και η ουσιαστική προσφορά απέναντι σε κάθε συνάνθρωπο ή έναν τόπο που έχει ανάγκη. Και όποιος νοιάζεται, φροντίζει αυτές οι αξίες να διατηρούνται και να προσφέρονται, έμπρακτα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Όμιλος Motor Oil, o οποίος έχει δημιουργήσει ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα κοινωνικής συνεισφοράς με το όνομα «ΦΡΟΝΤΙΖΩ». Μέσω αυτού, υλοποιεί ωφέλιμες δράσεις για την Κοινωνία, την Τοπική Ανάπτυξη, το Περιβάλλον, τoν Πολιτισμό, την Καινοτομία και τη Νέα Γενιά, έχοντας ως στόχο την υποστήριξη αυτών των τομέων αλλά και την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη και βελτίωση. Για την Motor Oil «ΦΡΟΝΤΙΖΩ» σημαίνει παρουσία και δράση, πρωτοβουλία και ενδυνάμωση.

Σε αυτό το κλίμα προσφοράς, ο Όμιλος, ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, προχώρησε σε δωρεά πετρελαίου θέρμανσης σε στα δημόσια σχολεία και τα νοσοκομεία των περιοχών της Θεσσαλίας, που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες. Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι να στηριχθούν οι συνάνθρωποί μας που δοκιμάζονται σοβαρά από τις επιπτώσεις αυτού του ακραίου και πρωτοφανούς φαινομένου, ώστε να έχουν μία ομαλή επιστροφή στην καθημερινότητά τους.

Σε απόλυτη συνεννόηση με την Πολιτεία, η δωρεά πετρελαίου θέρμανσης, με εκτιμώμενο κόστος άνω των 7 εκατομμυρίων ευρώ, προορίζεται για τα δημόσια σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) στις Περιφερειακές Ενότητες Καρδίτσας, Μαγνησίας, Λάρισας και Τρικάλων, καθώς και συγκεκριμένα νοσοκομεία.

Η Motor Oil, μέσα από τη δωρεά αυτή, θα «ζεστάνει» εκατοντάδες δημόσια σχολεία, στα οποία φοιτούν πάνω από 90.000 μαθητές, καθώς και το Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και το Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Άλλωστε, διαχρονικά ο Όμιλος Motor Oil βρίσκεται πάντοτε δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, φροντίζοντας με τη δύναμη της Ενέργειας για το κοινό μας μέλλον. Ένα μέλλον το οποίο βασίζεται στην ευθύνη και την προσφορά και οφείλει να πορεύεται με αρχές την κατανόηση, την εκτίμηση, την αξιοπιστία, τη συνέπεια, τη συνέχεια και τη σταθερότητα. Φροντίζοντας, άρα, για τον Άνθρωπο.

Η δράση του Ομίλου Motor Oil για τη στήριξη των πληγεισών περιοχών της Θεσσαλίας , όπως κι όλες οι αντίστοιχες πρωτοβουλίες του οργανισμού που θέτουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τη νέα γενιά, εντάσσονται υπό την «ομπρέλα» του προγράμματος «ΦΡΟΝΤΙΖΩ». Αυτού του πυλώνα συνεισφοράς, ο οποίος σχεδιάζει και υλοποιεί ενέργειες, με άμεσα και πρακτικά οφέλη στις ζωές των ανθρώπων που είναι σε ανάγκη, αφήνοντας ένα ουσιαστικό, θετικό αποτύπωμα.

Γιατί το πρόγραμμα «ΦΡΟΝΤΙΖΩ», αποτελεί ένα μικρό δείγμα από το έντονο αίσθημα προσφοράς που διακρίνει την οικογένεια της Motor Oil, αφήνοντας ένα έργο προστιθέμενης αξίας στις τοπικές κοινωνίες. Ένα έργο που κάνει τις ζωές μας πιο ζεστές.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass