Να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο για την απεξάρτηση

ΤΟΝΙΣΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ, Γ. ΛΑΜΠΡΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΘΕΑ «ΕΞΟΔΟΣ

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2023 16:30

Να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο για την ψυχική υγεία και την απεξάρτηση ζητάει ο βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ Γ. Λαμπρούλης, στη συνάντηση που πραγματοποίησε προχθές με τον υπεύθυνο του ΚΕΘΕΑ «ΕΞΟΔΟΣ», Σωτήρη Μπουντή και με αντιπροσωπεία του ΔΣ του Συλλόγου Οικογένειας και Φίλων ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στις εγκαταστάσεις στη Λάρισα.

Στη συζήτηση αναδείχτηκε η τεράστια προσφορά του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στην περιοχή της Λάρισας στο ζήτημα της θεραπείας από τις εξαρτήσεις. Ο Γ. Λαμπρούλης επισήμανε πως το ΚΚΕ έχει σαν επιδίωξή του τη συχνή και συστηματική ανταλλαγή απόψεων με τους ανθρώπους των «στεγνών» Θεραπευτικών Προγραμμάτων, τονίζοντας παράλληλα ότι διαχρονικά στηρίζει τον αγώνα του ΚΕΘΕΑ και των εργαζομένων του, τόσο στο Κοινοβούλιο με πρωτοβουλίες, αλλά κυρίως με τις δυνάμεις του μέσα στην κοινωνία και τη νεολαία.
Εξέφρασε την κάθετη αντίθεση του ΚΚΕ στη δημιουργία του Εθνικού Οργανισμού Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Εξάρτησης (ΕΟΠΑΕ), που βάζει ταφόπλακα στο δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα της απεξάρτησης. Το ΚΚΕ θα είναι στο πλευρό των εργαζομένων, των μελών, των οικογενειών και φίλων του ΚΕΘΕΑ και σε αυτή τη μάχη ώστε να μην περάσουν οι απαράδεκτες μεθοδεύσεις που περιλαμβάνονται στο επικείμενο νομοσχέδιο. «Απαιτούμε να διαφυλαχτεί ο δημόσιος, δωρεάν χαρακτήρας των Θεραπευτικών Προγραμμάτων που υπάρχουν», τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ και διαβεβαίωσε ότι το κόμμα του θα είναι αρωγός στα επόμενα βήματα των ανθρώπων του ΚΕΘΕΑ. Το ΚΚΕ διεκδικεί την ενίσχυση των Κέντρων Πρόληψης και των Θεραπευτικών Προγραμμάτων με επαρκή κρατική χρηματοδότηση και μόνιμο προσωπικό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass