Αναμένεται κύμα Αυστριακών τουριστών στη Θεσσαλία

*ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ *ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ «FERIENNESE WIEN»

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2024 14:01

Στο πλαίσιο των δράσεων της τουριστικής προβολής 2024, η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Βιέννης «Feriennesse Wien 2024», στο εκθεσιακό κέντρο της Βιέννης, από τις 14 έως και τις 17 Μαρτίου, με δικό της περίπτερο, στο πλαίσιο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των συμμετεχόντων: «Οι φετινές προθέσεις της τουριστικής βιομηχανίας είναι πολύ αισιόδοξες και υπάρχει έντονη αυξητική τάση του αριθμού των Αυστριακών που πρόκειται να επισκεφτούν τη Θεσσαλία. Η Ελλάδα είναι στην κορυφή της ζήτησης ως ο δημοφιλέστερος προορισμός για τους Αυστριακούς για τις κύριες καλοκαιρινές διακοπές τους.
Είναι η μοναδική χώρα που έχει απευθείας πτήσεις σε 22 ελληνικούς προορισμούς. Οι κρατήσεις παρουσιάζουν αύξηση της τάξης 20% σε σχέση με το 2023 και με τον μεγαλύτερο αερομεταφορέα της χώρας να έχει ήδη κλείσει το 70% του συνολικού δυναμικού θέσεών του προς τη χώρα μας. Η επισκεψιμότητα του περιπτέρου μας ήταν μεγάλη, από κοινό όλων των ηλικιακών ομάδων, που εκδήλωσαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις Σποράδες, το Πήλιο και τα Μετέωρα. Το περίπτερό μας επισκέφτηκε, επίσης, ο πρέσβης της Ελλάδας στην Αυστρία κ. Γεώργιος Ηλιόπουλος. Την υποστήριξη του περιπτέρου της Περιφέρειας Θεσσαλίας είχε η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Σποράδων κ. Αμαλία Γραββάνη, η πρόεδρος Ξενοδόχων Σκοπέλου κ. Μαίρη Διαμάντη και η υπάλληλος της Περιφέρειας Νατάσα Καλύβα». Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν επαφές κυρίως με αεροπορικές εταιρείες, δημοσιογράφους και εκπροσώπους Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass