Ακέφαλο βρέθηκε πτώμα 85χρονης

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2024 13:00

Στο Καταφύλλι Καρδίτσας στα Βραγκιανά Αργιθέας βρέθηκε χθες ακέφαλο το πτώμα μιας 85χρονης γυναίκας η οποία ζούσε μόνη της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τη γυναίκα αναζήτησαν συγγενείς και όπως βρέθηκε σκεπασμένη με κουβέρτες στο κρεβάτι της αρχικά δημιουργήθηκε η λανθασμένη εντύπωση ότι είχε πεθάνει από παθολογικά αίτια. Ωστόσο, όταν κλήθηκε ο αγροτικός γιατρός να βεβαιώσει τον θάνατο, τότε διαπίστωσε έκπληκτος ότι η γυναίκα είχε αποκεφαλιστεί.
Έτσι κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ., ενώ στο ορεινό χωριό με τους ελάχιστους κατοίκους αναμενόταν να μεταβεί χθες βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας Ρουμπίνη Λεονταρή.
Σύμφωνα, επίσης, με τις πρώτες πληροφορίες, αστυνομικοί του Α.Τ. Μουζακίου που βρέθηκαν στο απομακρυσμένο σπίτι της ηλικιωμένης, εντόπισαν τη σορό για να διαπιστώσουν έκπληκτοι ότι η 85χρονη όχι μόνο είχε αποκεφαλιστεί, αλλά και ότι ο δράστης είχε αφαιρέσει και το κεφάλι, αφού από την πρώτη έρευνα δεν βρέθηκε στον χώρο του εγκλήματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass