Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου η ΠΕΔ Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2015 18:18 | Τελευταία ενημέρωση: 16 Σεπ 2015 18:25

Συνάντηση με τη Διευθύνουσα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου κ. Ιωάννα Καντά Εισαγγελέα Πρωτοδικών είχαν σήμερα ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας Γιώργος Κωτσός , οι δήμαρχοι Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας και Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης, οι αντιδήμαρχοι των δήμων Νοτίου Πηλίου και Ζαγοράς -Μουρεσίου και Διευθυντής της ΠΕΔ Θεσσαλίας Δημήτρης Τσούμας.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η κατανόηση της δικαστικής εξουσίας, όσον αφορά το πλαίσιο μέσα στο οποίο καλούνται οι δήμαρχοι να προασπίσουν τα συμφέροντα των δημοτών. Ο πρόεδρος της ΠΕΔ αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι δήμαρχοι κατά τη διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων τους και είναι πολλές οι φορές όπου καλούμαστε ενώπιον των οργάνων της δικαιοσύνης χωρίς να συντρέχουν πραγματικοί λόγοι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΕΔ Θεσσαλίας «η κ. Καντά αφού άκουσε τους δημάρχους και τις προσωπικές τους εμπειρίες κατά περίπτωση δήλωσε την κατανόηση της για τα ζητήματα που της τέθηκαν ενώ παράλληλα διαπιστώθηκε από την πλευρά των δημάρχων η ευρύτητα της αντίληψης, της εισαγγελέως, απέναντι σε αυτά».

Ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας αφού ευχαρίστησε την εισαγγελέα για τη φιλοξενία της και το θετικό κλίμα της συνάντησης, δήλωσε πως «οι απόψεις της εισαγγελέως καλύπτουν απόλυτα τα ζητήματα τα οποία και συζητήθηκαν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass