Εξέλεξαν έδρα στο Περιφερειακό οι ΑΝΕΛ

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2014 4:20 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:46

Παράταση αγωνίας για την παρουσία τους στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο για τον συνδυασμό των Ανεξάρτητων Ελλήνων και την επικεφαλής Μαρίνα Χρυσοβελώνη, καθώς μέχρι τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες δεν υπήρχε ξεκάθαρη εικόνα για την εκλογή έδρας ή όχι.

Η παρουσία της παράταξης «Θεσσαλία, η γη μας» στους νομούς Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας κινήθηκε σε χαμηλά μονοψήφια νούμερα, σε αντίθεση με τον νομό Μαγνησίας, όπου η εντοπιότητα της επικεφαλής Μαρίνας Χρυσοβελώνη έπαιξε ρόλο και ανέβασε σε διψήφιο νούμερο τα ποσοστά της παράταξης.

Η εικόνα στο εκλογικό κέντρο της παράταξης στον πεζόδρομο της Κουμουνδούρου ήταν χλιαρή, αν και τα στελέχη του συνδυασμού δεν έκρυβαν τον προβληματισμό τους για το αποτέλεσμα.

Από την πλευρά της η κ. Χρυσοβελώνη σε δήλωση της ανέφερε τα εξής: «Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» κράτησαν ψηλά τη σημαία. Όχι μόνο διατήρησαν τα ποσοστά τους, αλλά και τα αύξησαν. Ειδικά στη Μαγνησία, από 8% που ήταν το αποτέλεσμα των «ΑΝΕΛ» στις εκλογές Ιουνίου του 2013, έφτασε στο 12% -με βάση τα εκλογικά αποτελέσματα που είχαν γνωστοποιηθεί επίσημα μέχρι τα μεσάνυχτα. Δώσαμε έναν σκληρό και άνισο αγώνα. Μόνοι μας. Οι υποψήφιοι. Χωρίς βοήθεια, στηρίξεις από κανέναν και χωρίς οικονομική βοήθεια. Ο αγώνας που δώσαμε ήταν καθαρός. Θα είμαστε παρόντες στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση και θα συμβάλλουμε σε ό, τι μπορούμε για το καλό των συμπολιτών μας. Ευχαριστούμε όσους στήριξαν και στηρίζουν τον αγώνα μας».

                                                                             Γ. Ρούστας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
COFFEE SHOW DHMOS LARISAION 15-5-24

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass