Περισσότερους από 3.000 Θεσσαλούς ενημέρωσε το ΕΚΑΒ

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2015 18:35 | Τελευταία ενημέρωση: 19 Οκτ 2015 18:40

Το ΕΚΑΒ Λάρισας υλοποίησε στις 12,13,14 και 15 Οκτωβρίου 2015, στα πλαίσια της εβδομάδας ευαισθητοποίησης για την Καρδιακή Ανακοπή, ανοικτές Εκπαιδευτικές – Ενημερωτικές δραστηριότητες στη Θεσσαλία και συγκεκριμένα στη Λάρισα και τους τομείς Βόλου, Τρικάλων και Καρδίτσας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα δράσεων οι οποίες υλοποιήθηκαν ήταν :

α). Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015 από ώρα 10:00 έως 14:00 στα Τρίκαλα (Κεντρική Πλατεία).

β). Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015 από ώρα 10:00 έως 14:00 στη Λάρισα (Κεντρική Πλατεία).

γ). Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015 από ώρα 10:00 έως 14:00 στην Καρδίτσα (Κεντρική Πλατεία).

δ). Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015 από ώρα 10:00 έως 14:00 στο Βόλο (Πλατεία Αγ. Νικολάου).

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε κεντρικούς υπαίθριους χώρους, στους οποίους γίνονταν ενημέρωση, επιδείξεις σε Πολίτες, όπως επίσης και πρακτική εξάσκηση σε διάφορες δεξιότητες.

Συνολικά πάνω από 3000 συμπολίτες μας συμμετείχαν ενεργά στις εκδηλώσεις με διάφορους τρόπους (ενημερώθηκαν για το ΕΚΑΒ, εκπαιδεύτηκαν και εξασκήθηκαν σε πρακτικές δεξιότητες κτλ).

Επίσης εκδηλώθηκε η επιθυμία από πολλούς απλούς πολίτες αλλά και από οργανωμένες ομάδες (σύλλογοι, επιχειρήσεις, φορείς κτλ) να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά προγράμματα που θα υλοποιήσει το ΕΚΑΒ Λάρισας στο άμεσο μέλλον.

Στους ίδιους χώρους βρίσκονταν και οχήματα του ΕΚΑΒ (Ασθενοφόρα) με σκοπό την επίδειξη του εξοπλισμού και των μέσων που διαθέτουν, καθώς και των δυνατοτήτων και πλεονεκτημάτων που τα χαρακτηρίζουν.

Το προσωπικό το οποίο αξιοποιήθηκε για τις παραπάνω ημέρες και δράσεις ήταν Διασώστες – Πληρώματα Ασθενοφόρων (πιστοποιημένοι εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ).

Όλες οι παραπάνω εκδηλώσεις οργανώθηκαν και υποστηρίχτηκαν από το Γρ. Εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ Λάρισας σε συνεργασία με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλους Κρατικούς ή Εθελοντικούς φορείς & Οργανώσεις που συνεργάζονται και συνδράμουν το έργο του ΕΚΑΒ κατά τόπους.

Το ΕΚΑΒ ευχαριστεί θερμά τους συμπολίτες μας που για μια ακόμη χρονιά ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του.

Ευχαριστεί επίσης τους Δήμους Λάρισας, Βόλου, Τρικκαίων και Καρδίτσας για την διάθεση των χώρων καθώς και τους Διοικητές του Γ. Ν. Βόλου κο. Μπαλλή Χαράλαμπο και Γ. Ν. Καρδίτσας κα Δάλλα Κωνσταντίνα για την ανταπόκριση την παρουσία και υποστήριξη τους στις εκδηλώσεις που υλοποιήθηκαν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass