ΧΑΟΣ ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Νεογέννητα σε χαρτόκουτα

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2016 1:07

ΚΑΡΑΚΑΣ
Τον γύρο του κόσμου έκαναν οι εικόνες-σοκ από μαιευτήριο της Βενεζουέλας, η οποία πλήττεται από την οικονομική ύφεση. Η αντιπολίτευση έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από μαιευτήριο της χώρας της Λατινικής Αμερικής, όπου νεογέννητα

βρίσκονταν μέσα σε... χαρτόκουτα. Οι εικόνες τραβήχτηκαν στο κρατικό μαιευτήριο Domingo Guzman Lander στην πόλη της Βαρκελώνης, περίπου 315 χλμ. από το Καράκας.
Μετά την αποκάλυψη της αντιπολίτευσης, ο αξιωματούχος που διοικεί το μαιευτήριο ανέφερε ότι οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες. «Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούμε την πράξη αυτή» έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος του ιδρύματος Κοινωνικής Ασφάλισης, Κάρλος Ροτοράντο, ο οποίος ωστόσο υπερασπίστηκε το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης: «Τα νοσοκομεία μας φροντίζουν εκατοντάδες ασθενείς, παρά τα όσα κρύβουν ορισμένα μέσα ενημέρωσης. Αναγνωρίζουμε τα λάθη και συνεχίζουμε». Μάλιστα απαντώντας στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η αντιπολίτευση ως άλλο ένα σημάδι της κρίσης που πλήττει το σύστημα υγείας της χώρας, το κρατικό μαιευτήριο ανέβασε στο Twitter βίντεο που δείχνουν τα μωρά ξαπλωμένα σε πλαστικά νοσοκομειακά κρεβατάκια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass