ΣΩΑ ΚΑΙ ΤΑ 350 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

Ανεμοστρόβιλος ξήλωσε τσίρκο

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2016 0:57

ΠΑΡΙΣΙ

Ένας μίνι ανεμοστρόβιλος ξήλωσε χθες την τέντα ενός τσίρκου και αναποδογύρισε ένα ρυμουλκούμενο όχημα σε μια πλατεία του Αιάκειου στην Κορσική. Τραυματίστηκαν 23 ενήλικες, ενώ τα 350 παιδιά που παρακολουθούσαν το θέαμα την ώρα των ακραίων καιρικών φαινομένων είναι σώα κι αβλαβή, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών. Δύο από τους τραυματίες είναι σοβαρά, σύμφωνα με τους πυροσβέστες.

Οι υπόλοιποι 21, ελαφρύτερα τραυματισμένοι, έχουν επίσης διακομιστεί σε νοσοκομεία. Οι μαθητές έχουν μεταφερθεί σε ένα νοσοκομείο κοντά στο σημείο του ατυχήματος.

Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία της Γαλλίας, οι ζημιές προκλήθηκαν στον σκελετό της τέντας όταν ένας ξαφνικός ανεμοστρόβιλος συνοδευόμενος από σφοδρούς ανέμους ταχύτητας 100 χιλιομέτρων την ώρα, βροχή και χαλάζι, σάρωσε την περιοχή.

Η ισχυρή βροχόπτωση συνεχίστηκε στο Αιάκειο έως νωρίς το απόγευμα τοπική ώρα δυσχεραίνοντας τις εργασίες αποκατάστασης του χώρου.

Οι πυροσβέστες είχαν προειδοποιήσει με ανάρτησή τους στον ιστότοπο Twitter, νωρίτερα το μεσημέρι, ότι προσεγγίζει την περιοχή «ένα νέο σύστημα καταιγίδας. Αποφύγετε τις μετακινήσεις στο Αιάκειο και τα περίχωρά του».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass