Έκρηξη στο Ντιγιάρμπακιρ: Ένας νεκρός, 50 τραυματίες

Δημοσίευση: 04 Νοε 2016 10:05

Ένας νεκρός και περισσότεροι από 50 είναι οι τραυματίες από την έκρηξη στο Ντιγιάρμπακιρ, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι έκρηξη σημειώθηκε σήμερα στην κεντρική περιοχή του Ντιγιάρμπακιρ, τη μεγαλύτερη πόλη στις κουρδικές νοτιοανατολικές περιοχές, λίγες ώρες μετά τη σύλληψη από την αστυνομία 11 μελών του φιλοκουρδικού Κόμματος Δημοκρατίας των Λαών (HDP).

Η έκρηξη σημειώθηκε κοντά στο αστυνομικό τμήμα, όπου οδηγήθηκαν οι βουλευτές, που συνελήφθησαν στο Ντιγιάρμπακιρ, σύμφωνα με αστυνομική πηγή.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης της Τουρκίας Μπεκίρ Μποζντάγκ δήλωσε ότι πολίτες και στυνομικοί περιλαμβάνονται στους «νεκρούς» από τη σημερινή έκρηξη.

Η έκρηξη προκλήθηκε από παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο, σύμφωνα με το γραφείο του κυβερνήτη της επαρχίας, που εκφράζει την εκτίμηση ότι την επίθεση πραγματοποίησαν μέλη του PKK. Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι η έκρηξη προκλήθηκε γύρω στις 08:00 το πρωί τοπική ώρα, κοντά σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής Μπαγκλάρ.

Αποκλείστηκε η πρόσβαση σε Twitter και Whatsapp

Η πρόσβαση στις σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Twitter και Whatsapp αποκλείστηκε σήμερα στην Τουρκία, σύμφωνα με οργάνωση που παρακολουθεί τη λειτουργία του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στη χώρα. Η εξέλιξη αυτή σημειώνεται μετά τη σύλληψη 11 μελών του φιλοκουρδικού Κόμματος Δημοκρατίας των Λαών (HDP), στη διάρκεια της νύχτας. Σύμφωνα με έναν ειδικό της ομάδας Turkey Blocks, οι σελίδες είναι μη προσβάσιμες καθώς φαίνεται ότι έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass