ΕΝΝΕΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΕ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ

Μακάβριο εύρημα στο Μεξικό

Δημοσίευση: 26 Νοε 2016 7:15

ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ

Μπροστά σε ένα ασυνήθιστα φρικαλέο θέαμα, ακόμη και για τα δεδομένα της βίας μεταξύ των καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό, βρέθηκε η μεξικανική αστυνομία κατά την έρευνα στην περιφέρεια του Γκερέρο: Σε διαφορετικούς μαζικούς τάφους, βρέθηκαν εννέα κομμένα κεφάλια και 32 σοροί.

Στην υπόθεση δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής καμία σύλληψη. Οι σοροί (31 ανδρών και μίας γυναίκας) βρέθηκαν σε λόφο στην Ζιτλάλα του Γκερέρο -το οποίο είναι πεδίο των αιματηρότερων συγκρούσεων στη μάχη μεταξύ των διαφορετικών δικτύων διακίνησης ναρκωτικών.

Συνολικά, ανακαλύφθηκαν 20 ξεχωριστοί λάκκοι, όπως μεταδίδει το Reuters, και συνεχίζονται έρευνες για το αν υπάρχουν περισσότεροι. Οι πρώτες αναφορές για το πώς οδηγήθηκε η αστυνομία στο εύρημα αποκλίνουν: Το βρετανικό Reuters υποστηρίζει πως η αστυνομία κλήθηκε από κατοίκους εξαιτίας «περίεργης μυρωδιάς».

Αντιθέτως, το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων μιλά για ανώνυμη πληροφορία, η οποία επίσης οδήγησε στον εντοπισμό ενός θύματος απαγωγής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass