Το "Brexit" υποστήριξε η βασίλισσα Ελισάβετ

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2016 7:20

ΛΟΝΔΙΝΟ
Υπέρ της εξόδου της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση τάχθηκε η βασίλισσα Ελισάβετ, κατά τη διάρκεια της πολύμηνης εκστρατείας, υποστηρίζει η πολιτική συντάκτρια του BBC Laura Kuenssberg.

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή του βρετανικού δικτύου, η Kuenssberg περιέγραψε όσα της εκμυστηρεύτηκε μία πηγή, που δεν θέλησε να κατονομάσει, αλλά δεν αποκάλυψε τότε γιατί δεν κατάφερε να διασταυρώσει την πληροφορία. «Σε μία τυπική συζήτηση με μία από τις επαφές μου, μου είπε: 'Ξέρεις κάτι; Αυτό κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί και στο λέω τώρα, χωρίς να γνωρίζω εάν
το BBC θα το δημοσιεύσει, αλλά η βασίλισσα Ελισάβετ είπε κατά τη διάρκεια ενός ιδιωτικού δείπνου πως πιστεύει ότι η Βρετανία θα πρέπει να φύγει από την ΕΕ'», είπε η πολιτική συντάκτρια. Κατά την πηγή της, η Ελισάβετ είπε στο δείπνο: «Δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην φύγουμε από την ΕΕ. Ποιο είναι το πρόβλημα;». Όπως περιέγραψε η Kuenssberg, της «έπεσε το σαγόνι» όταν της μεταφέρθηκε αυτή η πληροφορία. «Είχα μόνο μία πηγή. Τις επόμενες ημέρες προσπάθησα να την αποδείξω, αλλά δεν βρήκα στοιχεία», πρόσθεσε. Πριν εννέα μήνες, η εφημερίδα «Sun» δημοσίευσε ρεπορτάζ στο οποίο ανέφερε ότι «η βασίλισσα υποστηρίζει το Brexit», άρθρο που προκάλεσε αίσθηση αλλά και την αντίδραση του παλατιού. Η εφημερίδα, τότε, υποστήριξε το ρεπορτάζ της, λέγοντας πως το είχε διασταυρώσει.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass