ΞΕΦΡΕΝΑ ΠΑΡΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΩιΑΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ

Παγκόσμια θλίψη για τον θάνατο του Τζορτζ Μάικλ

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2016 7:42

ΛΟΝΔΙΝΟ

Νέες αποκαλύψεις για τη ζωή του Τζορτζ Μάικλ, ο θάνατος του οποίου ανήμερα των Χριστουγέννων προκάλεσε παγκόσμιο σοκ, έρχονται στο φως της δημοσιότητας και φανερώνουν ότι το ποπ είδωλο έζησε τη ζωή του στα άκρα, μέχρι το τέλος.


Σύμφωνα με φίλους του διάσημου τραγουδιστή, που μίλησαν στη Mirror, ο Τζορτζ Μάικλ, μέχρι και μερικές εβδομάδες πριν το θάνατό του, οργάνωνε ξέφρενα πάρτι στη βίλα του στο Λονδίνο, που διαρκούσαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
«Ο Τζορτζ αγαπούσε να καλεί φίλους του στο σπίτι και οι συναντήσεις κρατούσαν μέχρι το επόμενο πρωί. Μπορεί να διένυε την 5η δεκαετία της ζωής του, αλλά 'έβαζε τα γυαλιά' σε πολλούς νεότερους του. Η ατμόσφαιρα ήταν πάντα ηδονιστική», είπε πηγή στην εφημερίδα.  
Ο ποπ σταρ, που πάλευε επί χρόνια να καταπολεμήσει τον εθισμό του στην κοκαΐνη και τη μαριχουάνα, όπως επίσης και την κατάθλιψη που αντιμετώπιζε τα τελευταία 20 χρόνια, είχε γίνει πολύ μοναχικός.
Οι δημόσιες εμφανίσεις του έγιναν όλο και πιο σπάνιες τους τελευταίους μήνες. Τον Σεπτέμβριο, εθεάθη σε εστιατόριο κοντά στο σπίτι του, και σόκαρε τους συνδαιτυμόνες με την εμφάνισή του.
Ένας γείτονάς του, ανέφερε ότι τον τελευταίο χρόνο εμφανιζόταν «κουρασμένος» και «καταβεβλημένος». «Θυμάμαι να σκέφτομαι ότι φαινόταν να μην είναι καλά. Φαινόταν ανήσυχος και γερασμένος», είπε ο Sasha Gretsay.Οι φίλοι του Τζορτζ Μάικλ, αναφέρει η Mirror, πιστεύουν ότι είχε κάνει τουλάχιστον δύο απόπειρες αυτοκτονίας τα τελευταία χρόνια.
Τον διάσημο τραγουδιστή βρήκε νεκρό, στο κρεβάτι του, ο σύντροφός του Φάντι Φάουαζ, την ημέρα των Χριστουγέννων. «Πήγα στο σπίτι του Τζορτ για να τον ξυπνήσω, αλλά είχε 'φύγει', ήταν ξαπλωμένος ειρηνικά στο κρεβάτι. Δεν ξέρουμε ακόμη τι συνέβη», περιέγραψε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass