FBI ΚΑΤΑ ΡΩΣΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ:

Αναμειχθήκατε στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2016 7:10

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ερευνών των ΗΠΑ (FBI) κατηγόρησε ευθέως τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες (FSB) για ανάμειξη στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, δημοσιοποιώντας χθες ειδική αναφορά για το ζήτημα που έχει προκύψει.

Πρόκειται για την πιο λεπτομερή δημοσιοποίηση στοιχείων που περιλαμβάνει δείγματα κακόβουλης γλώσσας προγραμματισμού υπολογιστών, υποστηρίζοντας ότι τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιήθηκαν για την υποκλοπή ηλεκτρονικών μηνυμάτων.

Σύμφωνα με το FBI, η δράση των FSB άρχισε στα μέσα του 2015 όταν με ηλεκτρονικό μήνυμα στάλθηκε κακόβουλος σύνδεσμος ηλεκτρονικής διεύθυνσης σε περισσότερους από 1.000 αποδέκτες. Μεταξύ αυτών, ήταν υπηρεσίες της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ, σύμφωνα με τα στοιχεία που επικαλείται το FBI στην 13σέλιδη αναφορά του. Η αναφορά που διεξήχθη με τη βοήθεια και του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ είναι διαθέσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://bit.ly/2iuT8cp.

Παρά το γεγονός ότι το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας και το γραφείο του διευθυντή της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (DNI) έχουν υποστηρίξει ότι η Ρωσία βρισκόταν πίσω από τις ηλεκτρονικές υποκλοπές του Οκτωβρίου, η αναφορά αυτή αποτελεί την πρώτη λεπτομερή τεχνική ανάλυση που δημοσιοποιεί η αμερικανική κυβέρνηση, μέσω της πρώτης επίσημης ανακοίνωσης του FBI.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass