ΟΚΤΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ - ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ

Πυροβολισμοί σε λύκειο στη νότια Γαλλία

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2017 0:10

ΠΑΡΙΣΙ

Ένας 17χρονος μαθητής είναι ο δράστης της επίθεσης με πυροβολισμούς που έγινε χθες σε λύκειο της πόλης Γκρας, στην Προβηγκία, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οκτώ άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός, οπλισμένος με πολλά όπλα, εισέβαλλε στο σχολείο και άνοιξε πυρ κατά του διευθυντή.


Ο δράστης συνελήφθη, ενώ στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας. Το υπουργείο Εσωτερικών κάλεσε τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους καθώς πίστευαν ότι διαφεύγει ένα ακόμη άτομο της σύλληψης.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 17χρονος μαθητής λυκείου, στο παρελθόν είχε διαφωνήσει με τον διευθυντή. Μπήκε στο λύκειο οπλισμένος μ' ένα κυνηγετικό όπλο κι ένα πιστόλι, ένα ρεβόλβερ και δύο γύψινες χειροβομβίδες, προφανώς για να τους τρομάξει.
Ο περιφερειάρχης Christian Etrosi δήλωσε ότι η επίθεση δεν έχει καμία σχέση με τρομοκρατία. Πρόσθεσε ότι ο διευθυντής του σχολείου και δύο άλλοι μαθητές τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ ένας ακόμη μαθητής έπαθε σοκ. Την είδηση επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εσωτερικών, Pierre-Henry Brandet.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass