ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ

Έρευνα για τις διαρροές ζήτησε ο Τραμπ

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2017 16:10

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Τη διενέργεια έρευνας από το υπουργείο Δικαιοσύνης και τις υπόλοιπες αρμόδιες αρχές για τις διαρροές στον Τύπου πληροφοριών που αφορούν στην τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ, ζητάει με έγγραφό του ο Ντόναλντ Τραμπ, μετά και την έντονη ενόχληση που εξέφρασε το Ηνωμένο Βασίλειο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αμερικανός πρόεδρος επισημαίνεται: «Ζητώ από το υπουργείο Δικαιοσύνης και τις άλλες αρμόδιες υπηρεσίες να ξεκινήσουν μια πλήρη έρευνα» και αν κριθεί απαραίτητο «οι υπαίτιοι θα διωχθούν» εφαρμόζοντας κατά γράμμα τη νομοθεσία.

«Δεν υπάρχει άλλη σχέση που να εκτιμούμε περισσότερο από την 'ειδική σχέση' μεταξύ των ΗΠΑ και της Βρετανίας», προστίθεται.

Η εφημερίδα New York Times δημοσίευσε την Τετάρτη φωτογραφίες της βρετανικής αστυνομίας που δείχνουν τμήματα της βόμβας που εξερράγη το βράδυ της Δευτέρας στο Μάντσεστερ.

Νωρίτερα, η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι είχε δηλώσει ότι, με την ευκαιρία της συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, «θα πει ξεκάθαρα στον πρόεδρο Τραμπ ότι οι πληροφορίες που μοιράζονται μεταξύ τους οι υπηρεσίες (των δύο χωρών) θα πρέπει να παραμένουν απόρρητες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass