Στο νοσοκομείο ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, Φίλιππος

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2017 18:40

ΑΘΗΝΑ

Ο πρίγκιπας Φίλιππος της Βρετανίας, σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, εισήχθη την Τρίτη στο νοσοκομείο με λοίμωξη και δεν θα παραστεί στην τελετή έναρξης της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου στο κοινοβούλιο.

Παραμένει, ωστόσο, ευδιάθετος, σύμφωνα με ανακοίνωση εκπροσώπου των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

«Ο πρίγκιπας Φίλιππος εισήχθη χθες στο νοσοκομείο. Είναι ευδιάθετος, λυπάται που θα χάσει την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου και τις ιπποδρομίες του Άσκοτ», είπε ο εκπρόσωπος.

O 96χρονος Φίλιππος, γνωστός και ως Δούκας του Εδιμβούργου, έχει απασχολήσει πολλές φορές τον Τύπο με διάφορες γκάφες του. Είναι στο πλευρό της βασίλισσας σε όλη τη διάρκεια της 65χρονης παραμονής της στον θρόνο. «Ο Δούκας του Εδιμβούργου εισήχθη στο νοσοκομείο King Edward VII του Λονδίνου προχθες το βράδυ, ως προληπτικό μέτρο για την θεραπεία μιας λοίμωξης που προήλθε από προγενέστερο πρόβλημα», σύμφωνα με τον εκπρόσωπο. Την βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία κηρύσσει την επίσημη έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου, θα συνοδεύσει ο γιος της πρίγκιπας Κάρολος. Το Μάιο, ο Φίλιππος ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί αργότερα μέσα στον χρόνο από τον ενεργό δημόσιο βίο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass