ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ:

Υπάρχει δέσμευση για απομείωση του χρέους

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2017 16:20

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Την ανάγκη και δέσμευση των εταίρων για απομείωση του χρέους υπενθύμισε η Φώφη Γεννηματά προσερχόμενη στην προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES).

Παράλληλα, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προϊδέασε για τη σειρά προτάσεων που θα καταθέσει στη συνεδρίαση. Στη δήλωσή της, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπενθύμισε «την ανάγκη και τη δέσμευση των εταίρων μας για απομείωση του χρέους, που προκύπτει εξάλλου και από την πρόσφατη έκθεση της Κομισιόν, που ζητά πρόσθετα μέτρα για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους». Η κ. Γεννηματά είπε ότι στη συνεδρίαση θα καταθέσει σειρά από προτάσεις «για την ασφάλεια, την κοινή αμυντική πολιτική, για το πως μπορούμε να διασφαλίσουμε τους νέους ανθρώπους και για συνέργειες μεταξύ των ευρωπαϊκών νεολαιών, ζητήματα εξαιρετικά σημαντικά για τις δημοκρατικές κοινωνίες, που πρέπει να βρουν μια νέα ισορροπία ανάμεσα στην ελευθερία και την ασφάλεια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass