ZΑΝ-ΚΛΟΝΤ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΓΙΑ BREXIT

«Let it be»

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2017 15:53
Ο πρόεδρος της Ε. Ε.  Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σε συνέντευξή του στην βελγική  εφημερίδα Le Soir διέψευσε κατηγορηματικα τις φήμες περί παραίτησής του Ο πρόεδρος της Ε. Ε. Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σε συνέντευξή του στην βελγική εφημερίδα Le Soir διέψευσε κατηγορηματικα τις φήμες περί παραίτησής του

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Με το τραγούδι του Πολ Μακ Κάρτνεϊ «Let it be» («Ας γίνει») απάντησε ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, όταν ρωτήθηκε αν το Brexit είναι αναστρέψιμο.

Λίγο πριν από τη συνάντηση της Βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζας Μέι με τους 27 ηγέτες της ΕΕ με το θέμα του Brexit στο επίκεντρο, o Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες αν συμφωνεί με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ και κατά πόσον το Brexit είναι αναστρέψιμο. «Για την Ευρώπη δεν έχω ποτέ αυταπάτες, διότι δεν μου αρέσει να τις χάνω» απάντησε o Γιούνκερ και πρόσθεσε «Let it Be!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass