Παντρεύτηκε 91χρονη στα 23 και τώρα απαιτεί... σύνταξη χηρείας

Δημοσίευση: 04 Νοε 2017 18:14

ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ
Μπορεί ο 25χρονος σήμερα Mauricio Ossola να επιμένει ότι παντρεύτηκε την 91χρονη Yolanda Torres, από έρωτα πριν από δύο χρόνια, ωστόσο οι ισχυρισμοί του δεν έχουν καταφέρει ακόμα να πείσουν τις Αργεντινικές Αρχές, που αρνούνται να του εκχωρήσουν σύνταξη χηρείας μετά τον θάνατο της «ώριμης» νύφης λίγους μήνες μετά τον γάμο.


Η αιτιολόγηση που προβάλλει το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας είναι ότι ο γάμος μεταξύ του 23χρονου τότε άνδρα και της αδελφής της γιαγιάς του, Yolanda, το 2015 δεν ήταν νόμιμος.
Ακόμα όμως και αν ήταν, σύμφωνα με τη νομοθεσία της χώρας οι συντάξεις χηρείας εκχωρούνται στον επιζώντα σύζυγο μόνο εφόσον αποδειχθεί ότι ο εκλιπών/η εκλιπούσα ήταν το μοναδικό οικονομικό στήριγμά του. Αυτό προφανώς δεν ισχύει πλέον για τον 25χρονο Ossola, ο οποίος πρόσφατα ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη νομική και μπορεί πια να εργαστεί ως δικηγόρος.
«Αγαπούσα τη Yolanda με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, με τον πιο αγνό τρόπο που μπορεί να αγαπά κανείς. Αυτό το συναίσθημα, μαζί με τον πόνο που μου προξένησε ο θάνατός της, θα με συνοδεύει μέχρι να φύγω κι εγώ από τη ζωή» δήλωσε ο νεαρός σε τοπική εφημερίδα στις αρχές της εβδομάδας, εξηγώντας ότι είναι αποφασισμένος να οδηγήσει την υπόθεση στο ανώτατο δικαστήριο.
Παρά τη διαφορά... 68 ετών με την αγαπημένη του, ο Ossola επιμένει ότι ο γάμος τους ήταν νόμιμος και ότι δεν επρόκειτο για απάτη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass