Σε κλινική απεξάρτησης από το σεξ ο Κέβιν Σπέισι

Δημοσίευση: 08 Νοε 2017 15:47

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ
Σε κλινική απεξάρτησης από τον σεξουαλικό εθισμό εισήχθη ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Κέβιν Σπέισι, μετά το σκάνδαλο που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις του ηθοποιού Άντονι Ραπ. Όπως υποστήριξε ο Ραπ, όταν ήταν 14 ετών, παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον 26χρονο τότε Σπέισι κατά τη διάρκεια ενός πάρτι, με τον Κέβιν Σπέισι να απολογείται εκφράζοντας τη συγγνώμη του λέγοντας πως ήταν μεθυσμένος.


Ο ηθοποιός, ο οποίος απολύθηκε από το Netflix και το «House of Cards», αποφάσισε να υποβληθεί σε θεραπεία στην κλινική Meadows, στην Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών, στην οποία εισήχθη και ο κινηματογραφικός παραγωγός Χάρβι Γουάινσταϊν, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό από τουλάχιστον 40 γυναίκες. Ο Κέβιν Σπέισι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, φέρεται να βρίσκεται από το τέλος της περασμένης εβδομάδας στην πολυτελή κλινική, η οποία υποστηρίζει ότι εφαρμόζει το καλύτερο πρόγραμμα θεραπείας σεξουαλικών εξαρτήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όπως ανέφεραν εκπρόσωποι του κέντρου, ο ηθοποιός «χρειάζεται χρόνο για να κάνει αποτίμηση και να υποβληθεί σε θεραπεία». Στις θεραπείες περιλαμβάνονται προγράμματα ιππασίας, γιόγκα, τάι τσι, βελονισμού και «διαλογισμού» στην κλινική, ενώ οι εντυπωσιακές εγκαταστάσεις της έχουν γυμναστήριο, πισίνα και χώρους χαλάρωσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass