«Η κόλαση είναι εδώ»

Δημοσίευση: 09 Νοε 2017 18:25

Μία φωτογραφία που δείχνει ένα μικρό ελεφαντάκι να καίγεται έπειτα από ανθρώπινη επίθεση, κέρδισε την κορυφαία θέση σε πανασιατικό διαγωνισμό φωτογραφίας για την άγρια φύση.

Η φωτογραφία, απαθανατίστηκε από το φωτογράφο άγριας φύσης, Biplab Hazra και δείχνει ένα μικρό ελεφαντάκι και τη μητέρα του, να τρέχουν σ' ένα δρόμο της δυτικής Βεγγάλης στην Ινδία, με το μικρό να έχει πάρει φωτιά έπειτα από φλεγόμενες μπάλες πίσσας και κροτίδες που έχουν εκσφενδονιστεί από ένα αγριεμένο πλήθος κατοίκων.

Η φωτογραφία με τίτλο «Η κόλαση είναι εδώ», κέρδισε το βραβείο Sanctuary’s Wildlife Photographer of the Year για το 2017.

Μιλώντας στην Indian Express, ο Hazra δήλωσε ότι οι δύο ελέφαντες τελικά «επιβίωσαν με κάποιο τρόπο», ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι τέτοιου είδους επιθέσεις συμβαίνουν συχνά στη Δυτική Βεγγάλη, επισημαίνοντας ότι «αυτό το είδος ταπείνωσης... είναι ρουτίνα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass