Πρωτότυπη δημοπρασία

Δημοσίευση: 26 Νοε 2017 16:19

Δύο αεροσκάφη Boeing 747 πωλήθηκαν στην Κίνα έναντι 40 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ σε μια διαδικτυακή δημοπρασία, που οργάνωσε ο μεγαλύτερος ιστότοπος διαδικτυακού εμπορίου στη χώρα.


Τα αεροσκάφη ανήκαν σε μια εταιρία μεταφορών, τη Jade Cargo International, η οποία πτώχευσε το 2013. Η πώληση ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα στο Taobao, μια πλατφόρμα που ανήκει στον κολοσσό του διαδικτυακού εμπορίου Alibaba, την οποία αποκαλούν πολλές φορές «το κινεζικό eBay». Η κινεζική εταιρία SF Airlines, παράρτημα του κολοσσού μεταφοράς και παράδοσης δεμάτων SF Express, αγόρασε τα δύο φορτηγά αεροσκάφη έναντι του ποσού των 320 εκατομμυρίων γουάν (41 εκατομμύρια ευρώ), ανέφερε ένα δικαστήριο του Σεντζέν (νότια Κίνα), όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.
Ένα τρίτο Boeing 747 βγήκε, επίσης, στο σφυρί, ωστόσο η πώλησή του αναβλήθηκε καθώς ένας και μοναδικός επίδοξος αγοραστής δήλωσε ενδιαφέρον.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass