Γερμανός πρίγκιπας «βούτηξε» στο κενό

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2018 16:06

ΒΕΡΟΛΙΝΟ
Με μια «βουτιά» στο κενό από τον 21ο όροφο του πολυτελούς ξενοδοχείου Intercontinental στη Φρανκφούρτη έθεσε τέλος στη ζωή του την Παρασκευή ο 39χρονος Γερμανός πρίγκιπας Κάρλος Πάτρικ Γκόντεχαρντ, απόγονος του τελευταίου Κάιζερ της Γερμανίας, Γουλιέλμου Β;. Ο πρίγκιπας είχε πάρει άδεια για το Σαββατοκύριακο από τη φυλακή στην πόλη Οϊσκίρχεν, στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, όπου εξέτιε την τετραετή ποινή του για απάτη ενώ αναμενόταν να αποφυλακιστεί τον Ιούλιο.


Την Παρασκευή το πρωί ο 39χρονος άνδρας κατευθύνθηκε στη Φρανκφούρτη και κατέλυσε στο ξενοδοχείο Intercontinental όπου και αυτοκτόνησε το απόγευμα της ίδιας μέρας πηδώντας στο κενό. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια καθώς και την περίπτωση ατυχήματος.
Ο πατέρας του πρίγκιπα υπήρξε διάσημος συλλέκτης έργων Τέχνης ενώ ο ίδιος μεγάλωσε σε κάστρο στο Άντερναχ και κληρονόμησε μια μεγάλη περιουσία. Όμως, όταν σε ηλικία 28 ετών ο Γκόντεχαρντ αποπειράθηκε να ασχοληθεί με τον τομέα των επιχειρήσεων ως συνέταιρος σε εταιρία εισαγωγής πολυτελών brand με έδρα το Αμβούργο, η περιουσία του εξανεμίστηκε και ο ίδιος υπέπεσε σε παράνομες πράξεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass