MUNDIAL 2018

Προγνωστικά από τον μάντη γάτο του Ερμιτάζ Αχιλλέα

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2018 17:05

ΜΟΣΧΑ
Ο γάτος Αχιλλέας που είναι ένας από τους ξεχωριστούς γάτους του περίφημου μουσείου Ερμιτάζ της Αγίας Πετρούπολης, όπως δήλωσε η αρμόδια κτηνίατρος του μουσείου Άννα Κοτνράτιεβα, θα κάνει τα δικά του προγνωστικά για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, από την πόλη διαμονής του.

Ο Αχιλλέας, ένας κατάλευκος, κουφός γάτος, θα προβλέψει ποιος θα είναι ο νικητής του πρώτου ποδοσφαιρικού αγώνα του Μουντιάλ -2018 που ξεκινάει στην Ρωσία στις 14 Ιουνίου. Η «πρόγνωση» θα γίνει μια ημέρα πριν συναντηθούν στο στάδιο «Λουζνικί» της Μόσχας οι εθνικές ομάδες της Ρωσίας και της Σαουδικής Αραβίας. «Στις 13 Ιουνίου, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που θα δοθεί στο Σπίτι των Δημοσιογράφων, επ’ ευκαιρία των εγκαινίων του κέντρου τύπου της Αγίας Πετρούπολης, ο γάτος- μάντης του Ερμιτάζ Αχιλλέας θα επιλέξει την ομάδα που θα νικήσει στον πρώτο ποδοσφαιρικό αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018» αναφέρεται στην ανακοίνωση. Οι γάτες του Ερμιτάζ είναι απόγονοι εκείνων που ζούσαν στα Χειμερινά Ανάκτορα από τον 17ο αιώνα, επί Μεγάλου Πέτρου. Σήμερα, περίπου 70 γάτες προστατεύουν το μουσείο από τα ποντίκια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass