Συνελήφθη ο απαγωγέας των δύο 11χρονων

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2018 18:34

ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας μεταφέρθηκαν χθες , για προληπτικούς λόγους τα δύο 11χρονα παιδιά που απήχθησαν χθες το πρωί, έξω από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων.


Οι κυπριακές Αρχές μετά από συντονισμένη επιχείρηση, εντόπισαν τα δύο αγόρια σε διαμέρισμα, κοντά δημοτικό στο σχολείο τους.
Ο άνθρωπος που ειδοποίησε την αστυνομία ανέφερε ότι ο αδερφός του, τον ενημέρωσε πως τα χαρακτηριστικά του δράστη, όπως τα έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, προσομοίαζαν με έναν γείτονα.
Επιπλέον του είπε ότι είδε τον φερόμενο δράστη να αλλάζει πινακίδες στο αυτοκίνητό του τις τελευταίες μέρες. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, έμοιαζε με τις περιγραφές που είχαν δοθεί από τις Αρχές.
Ο μάρτυρας ανέφερε σε δηλώσεις του ότι δύο αστυνομικοί εισήλθαν στο διαμέρισμα, όπου βρήκαν το δράστη με τα δύο παιδιά, τα οποία «έμοιαζαν σαν ναρκωμένα».
Τα αγόρια απομακρύνθηκαν από τον έναν αστυνομικό και ο δεύτερος έμεινε στο διαμέρισμα με τον απαγωγέας, ο οποίος καθόταν απαθής στον καναπέ και δεν αντιδρούσε.
Ο δράστης φέρεται να είναι 35 ετών, κυπριακής υπηκοότητας.
Ωστόσο, οι πληροφορίες παραμένουν συγκεχυμένες, με το sigmalive κάνουν λόγο για δύο δράστες. Για τον 35χρονο που συνελήφθη και τον αδερφό του, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από την αστυνομία. Εξετάζεται ως κίνητρο η απαγωγή για λύτρα. Από τη Νέα Υόρκη, ο Νίκος Αναστασιάδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass