Απροειδοποίητη επίσκεψη Τραμπ στο Ιράκ

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ

Δημοσίευση: 27 Δεκ 2018 18:38

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ
Ο Ντόναλντ Τραμπ, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μελάνια, πραγματοποίησε επίσκεψη-έκπληξη στα στρατεύματα των ΗΠΑ στο Ιράκ, το πρώτο ταξίδι του Αμερικανού προέδρου σε ζώνη διενέξεων, σχεδόν δύο χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων του και λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης των αμερικανικών στρατευμάτων από τη Συρία.


Νωρίτερα, διάφορα tweets και φωτογραφίες είχαν προκαλέσει αναστάτωση στα διεθνή ΜΜΕ, καθώς το προεδρικό αεροσκάφος των ΗΠΑ, Air Force One, απεικονιζόταν να πετά πάνω από την Ευρώπη με άγνωστο τελικό προορισμό.
Η ανάρτηση στον λογαριασμό «The Reagan Batallion» προκάλεσε ανησυχία, καθώς ούτε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ούτε κάποιο μέλος της οικογένειάς του, δεν είχαν προγραμματίσει κάποιο ταξίδι αυτές τις ημέρες.
Οι διαδικτυακές αναφορές ήθελαν το αμερικανικό προεδρικό αεροσκάφος να απογειώνεται από τη βάση Άντριους και να εντοπίζεται πάνω από το Γιορκσάιρ της Μεγάλης Βρετανίας, με τις υπηρεσίες πολιτικής αεροπορίας να εκτιμούν αρχικά πως το αεροσκάφος κατευθύνεται στη Μέση Ανατολή.
Από τον λογαρισμό των Wikileaks στο Twitter, αναρτήθηκε φωτογραφία που υπέθετε πως ένα Boeing 747, το Air Force One, κατευθύνεται προς την Τουρκία. Μάλιστα, ο λογαριασμός των Wikileaks έκανε γκάλοπ για τον πιθανό προορισμό του αεροσκάφους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass