Βρόμικος πόλεμος κατά της σταρ Δημοκρατικών

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2019 16:05

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Είναι μέλος του Κογκρέσου των ΗΠΑ μόλις μία εβδομάδα και ήδη έχει περισσότερους followers στο Twitter από τη Δημοκρατική πρόεδρο της Βουλής και τον επικεφαλης της μειοψηφίας των Ρεπουμπλικανών μαζί.

Ένα παλιό βίντεο από την εποχή που ήταν φοιτήτρια στο οποίο χόρευε σε μια ταράτσα, εμφανίστηκε ως προσπάθεια να αμφισβητηθεί, όμως γρήγορα έγινε viral παίρνοντας αποθεωτικά σχόλια. Το βίντεο – απάντηση που ανήρτησε εκείνη να χορεύει το κλασικό τραγούδι της Motown της δεκαετίας του ’70 «War» στους διαδρόμους του Κογκρέσου έκανε περισσότερα από 20 εκατομμύρια views. Η Ουάσιγκτον αυτές τις μέρες κινείται στους ρυθμούς της Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτέζ – πώς αλλιώς να περιγράψεις το γεγονός ότι όλα τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα σε αυτή την 29χρονη βουλευτή που έγινε η νεότερη εκλεγμένη νομοθέτης στην ιστορία του Κογκρέσου και αποτελεί το νέο αστέρι του Δημοκρατικού Κόμματος. Αμέσως μετά την ορκωμοσία της, η βουλευτής της Νέας Υόρκης εμφανίσθηκε στο πιο δημοφιλές τηλεοπτικό ειδησεογραφικό πρόγραμμα, το «Sixty Minutes» και η πρότασή της να επιβληθεί φόρος 60% – 70% για εισοδήματα άνω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων έγινε πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες. Η δημοτικότητα της νεαρής με καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο είναι μεγάλη και γι’ αυτό ο βρόμικος πόλεμος έχει ήδη αρχίσει εναντίον της. Η συντηρητική ιστοσελίδα «Daily Caller» δημοσιοποίησε μια ψεύτικη φωτογραφία της πολιτικού γυμνής σε μια μπανιέρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass