Επιστρατεύονται Βρετανοί εμπειρογνώμονες

ΓΙΑ ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ

Δημοσίευση: 30 Απρ 2019 15:03

ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Ακόμη και Βρετανοί εμπειρογνώμονες επιστρατεύονται για την εξιχνίαση των εγκλημάτων του κατά συρροή δολοφόνου την ώρα που οι έρευνες επικεντρώνονται στον εντοπισμό των σορών των θυμάτων στα σημεία που έχει υποδείξει ο 35χρονος λοχαγός.
Στις έρευνες των κυπριακών αρχών, από σήμερα θα μετάσχουν και ειδικοί εμπειρογνώμονες από τη Μ. Βρετανία προκειμένου να σκιαγραφήσουν το προφίλ του δράστη. Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» της Κύπρου, η ομάδα των πέντε εμπειρογνωμόνων περιλαμβάνει Ιατροδικαστή, Κλινικό Ψυχολόγο, Ειδικό Σύμβουλο με εμπειρία σε περίπλοκης μορφής εγκλήματα, ειδικό ανακριτή με εμπειρία στο σοβαρό έγκλημα και έναν Ειδικό Εμπειρογνώμονα.


Σύμφωνα με το politis.com.cy, η ειδική ομάδα των Βρετανών κατά βάση θα μελετήσει τον τρόπο δράσης του κατά συρροή δολοφόνου, ώστε να δημιουργήσει ένα προφίλ, στη βάση των στοιχείων που έχουν συλλέξει οι ανακριτές.
Το προφίλ αυτό θα βοηθήσει στην παροχή πληροφοριών για σκοπούς συνέχισης της έρευνας και της ανάκρισης ενώ θα απαντηθεί και η εγκληματική δράση του ίλαρχου.
Επίσης θα εξεταστεί αν η σύλληψη του απέτρεψε περαιτέρω εγκληματική δράση, κάτι που και οι Κύπριοι ανακριτές θεωρούν σίγουρο, αφού έφτασαν στα ίχνη του μετά την τυχαία ανακάλυψη του πτώματος της 38χρονης Marry Rose στο φρεάτιο του μεταλλίου Μιτσερού, στις 14 Απριλίου.
Στο μεταξύ άκαρπες απέβησαν οι προσπάθειες ανάσυρσης της δεύτερης βαλίτσας αλλά και εντοπισμού της τρίτης βαλίτσας στα νερά της Κόκκινης Λίμνης του μεταλλείου της Κοκκινοπεζούλας στο Μιτσερό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass