Απεργοί-συνδικαλιστές απέκλεισαν το Λούβρο

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2020 20:05

ΠΑΡΙΣΙ
Το Λούβρο, το μουσείο με τους περισσότερους επισκέπτες παγκοσμίως, παρέμεινε κλειστό χθες, αποκλεισμένο από συνδικαλιστές που διαμαρτύρονται για τη μεταρρύθμιση των συντάξεων. Περί τους εκατό διαδηλωτές μπλόκαραν την είσοδο της Πυραμίδας

κουνώντας σημαίες και φωνάζοντας «θα φτάσουμε μέχρι τη σύνταξη» και «οι τουρίστες μαζί μας», ζητώντας από τους επισκέπτες που χθες έμειναν εκτός του μουσείου να δείξουν αλληλεγγύη. Μερίδα των τουριστών έγινε έξαλλη με τους συνδικαλιστές. Οι επισκέπτες όμως, πολλοί από τους οποίους έχουν έλθει από το εξωτερικό, δεν έδειξαν την απαιτούμενη κατανόηση και εκδήλωσαν την οργή τους και με βρισιές κατά των απεργών.
ΤΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ
Οι αρχές του μουσείου ανακοίνωσαν ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων θα αποζημιωθούν, ενώ δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο οι πόρτες να ανοίξουν το απόγευμα, υπό τον όρο ότι οι συνδικαλιστές θα σταματήσουν τον αποκλεισμό.
Το Μουσείο του Λούβρου δέχθηκε τον περασμένο χρόνο 9,6 εκατομμύρια επισκέπτες, κατά τι λιγότερους από τα 10,2 εκατομμύρια του 2018, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass