Του κόσμου τα παράξενα

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2020 20:43

O άνθρωπος - αράχνη
Ο παράτολμος Γάλλος αναρριχητής Αλαίν Ρομπέρ, ο επονομαζόμενος και «Σπάιντερμαν», σκαρφάλωσε με γυμνά χέρια και χωρίς άλλα μέτρα ασφαλείας σε ουρανοξύστη της Βαρκελώνης, διαλέγοντας αυτόν τον τρόπο για να εκπέμψει μήνυμα κατά του «φόβου» που έχει κυριαρχήσει γύρω από την επιδημία του κορονοϊού.


Υπό τα βλέμματα των περίεργων, ο 57χρονος αναρριχητής ανέβηκε και κατέβηκε μέσα σε 47 λεπτά τα 147μ. του Πύργου Άγκμπαρ. Μολονότι η κάθοδός του ήταν θριαμβευτική, με το πλήθος να τον χειροκροτεί, η τοπική αστυνομία τον συνέλαβε μόλις πάτησε το πόδι του στο έδαφος.
«Υπάρχει μία σχετική αναλογία σε ό,τι κάνω, δηλαδή να αναρριχώμαι και να το κάνω χωρίς σκοινί, πράγμα που προκαλεί μία μορφή φόβου. Ακριβώς αυτό συμβαίνει και με τον κορονοϊό», εξήγησε ο Ρομπέρ στο Γαλλικό Πρακτορείο προτού αρχίσει την αναρρίχησή του στο εμβληματικό κτίριο της Βαρκελώνης.

Γροθιές στα πρόβατα
Σκωτσέζος κτηνοτρόφος καταδικάσθηκε σε πρόστιμο διότι κτυπούσε με γροθιές τα πρόβατά του στο κεφάλι, ανακοίνωσε οργάνωση για την προστασία των ζώων, η οποία μάλιστα δημοσίευσε τις ενοχοποιητικές φωτογραφίες πάνω στις οποίες βασίσθηκε η καταδικαστική απόφαση. Ο 59χρονος κτηνοτρόφος παραδέχθηκε την ενοχή του στο δικαστήριο του νοτίου Εδιμβούργου και καταδικάσθηκε σε πρόστιμο 550 λιρών (660 ευρώ), ανακοίνωσε το σκωτσέζικο τμήμα της Υπηρεσίας Πρόληψης της Κακομεταχείρισης των Ζώων (SPCA).
Ο τοπικός επικεφαλής της SPCA Τζον Τσίζχολμ τόνισε πως ευελπιστεί τούτη η τιμωρία να αποτελέσει μία «προειδοποίηση» για τον κτηνοτρόφο και εριοπαραγωγό, που υιοθέτησε μία τέτοια «απαράδεκτη συμπεριφορά».
Ο κτηνοτρόφος εγκλήθηκε για βιαιοπραγία μετά τη βιντεοσκόπησή του από ακτιβιστή της φιλοζωικής οργάνωσης PETA την ώρα που κτυπούσε κατ’ επανάληψη με τη γροθιά του τα κεφάλια των προβάτων του. Η ΡΕΤΑ ειδοποίησε και παρέδωσε το ενοχοποιητικό βίντεο στην SPCA, που ασχολείται με την δικαστική δίωξη τέτοιων υποθέσεων.

Ισοπέδωσε λάθος σπίτι
Ενα πολύ σοβαρό λάθος έκανε συνεργείο κατεδαφίσεων στο Ντάλας των ΗΠΑ. «Θύμα» ήταν ένα ροζ ακίνητο, το οποίο οι εργάτες της JR's Demolition θεώρησαν ότι ήταν προς κατεδάφιση καθώς έπειτα από μια σύντομη έρευνα διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν καλώδια ρεύματος, εγκατάσταση αερίου ή κάτι άλλο που να φανέρωνε κατοίκους.
Δεν γνώριζαν, όμως, ότι ο ιδιοκτήτης του είχε πεθάνει πριν από τρία χρόνια και το είχε... αφήσει σε έναν φίλο του. Έτσι, αποφάσισαν να ξεκινήσουν τις εργασίες προς κατεδάφιση, την ίδια στιγμή που οι γείτονες πίστεψαν ότι ο ιδιοκτήτης ξεκίνησε να κάνει ανακαίνιση.
Το... κακό δεν άργησε να έρθει και όταν ενημερώθηκε ο ιδιοκτήτης, Jeremy Wenninger ήταν πολύ αργά. «Η JR's Demolition είναι μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με τις κατεδαφίσεις εδώ και 15 χρόνια.
Εγώ, ως ιδιοκτήτης, είμαι στις κατεδαφίσεις εδώ και 35 χρόνια και μετά από 50.000 στις οποίες έχουν συμμετέχει, πρώτη φορά γίνεται τέτοιο λάθος», είπε άνθρωπος της εταιρείας στο CBS11. Πλέον η εταιρεία και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είναι σε επαφή, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσά τους.

 

Το... έδειξε σε παμπ!
Με την πλάτη στον τοίχο βρέθηκε ο Βρετανός βουλευτής των Τόρηδων Τζέιμς Γκράντι μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο, όπου διακρίνεται να κατεβάζει το παντελόνι του και να δείχνει το μόριό του μέσα σε μια παμπ!
Το περιστατικό, η αποκάλυψη του οποίου ανάγκασε τον νυν βουλευτή του Συντηρητικού Κόμματος να ζητήσει συγγνώμη, συνέβη το 2007, όταν ήταν ηλικίας 26 -27 ετών και έναν χρόνο πριν εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος.
Στο βίντεο, που έδωσε στη δημοσιότητα το LBC και προκάλεσε σάλο στη Βρετανία, διακρίνεται ο Γκράντι να κατεβάζει το φερμουάρ του με τους παρισταμένους να τον ενθαρρύνουν να κατεβάσει το παντελόνι του και να δείξει τον ανδρισμό του.
Μια γυναίκα ακούγεται να του λέει να σηκώσει το πουκάμισό του για να φαίνεται το μόριό του στην κάμερα, ενώ ο νυν βουλευτής απευθυνόμενος στο πρόσωπο που βιντεοσκοπεί τη σκηνή λέει ότι δεν πρέπει με τίποτε να δείξει το πρόσωπό του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass