Κορονοϊός:

Κανένα κρούσμα… στην Τουρκία

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2020 15:29

ΑΓΚΥΡΑ

Κανένα κρούσμα του κορονοϊού δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής στην Τουρκία, δήλωσε χθες ο Τούρκος υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κότζα.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Άγκυρα, έπειτα από συνάντηση του συμβουλίου για την αντιμετώπιση της απειλής του κορονοϊού, ο Κότζα τόνισε πως το υπουργείο Υγείας και η υπόλοιπη κυβέρνηση έχουν λάβει όλα τα μέτρα για την αποτροπή εισόδου κρουσμάτων του ιού στην χώρα. Εν μέσω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορονοϊού σε ευρωπαϊκές χώρες, ο Τούρκος υπουργός Υγείας παρότρυνε τους Τούρκους πολίτες που ζουν στην τουρκική επικράτεια να λαμβάνουν προστατευτικά μέτρα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Παρότρυνε τους Τούρκους υπηκόους, ειδικά εκείνους που επιστρέφουν από το εξωτερικό, να θέτουν τους εαυτούς σε καραντίνα για 14 μέρες. «Εκείνοι με χρόνιες ασθένειες και εκείνοι άνω των 50 ετών δεν πρέπει να βγαίνουν από τα σπίτια τους αν δεν είναι απαραίτητο», ανέφερε. «Αν χρειαστεί να βγουν έξω, τότε πρέπει να φορέσουν μάσκα και αν έχουν συμπτώματα γρίπης, τότε θα πρέπει να συμβουλευτούν τον κοντινότερο οργανισμό υγειονομικής περίθαλψης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass