Του κόσμου τα παράξενα

Δημοσίευση: 12 Απρ 2020 15:23

Πάρτι…

Ο δήμαρχος μιας μικρής πόλης στο Ιλλινόις των ΗΠΑ προειδοποίησε τους πολίτες ότι θα στείλει στην αστυνομία σε όσα πάρτι πραγματοποιούν, καθώς πρέπει να στεκόμαστε σοβαροί απέναντι στον «κορονοϊό».

Έτσι, λοιπόν, η αστυνομία ανέλαβε δράση και διέλυσε τα πάρτι της πόλης, ωστόσο σε ένα από αυτά βρισκόταν… η σύζυγος του δημάρχου. «Αυτές είναι πολύ σοβαρές στιγμές και σας παρακαλώ να παραμείνετε στο σπίτι» δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Άλτον, Μπραντ Γουόκερ, το Σάββατο. «Οι γονείς, παρακαλώ κρατήστε τα παιδιά σας στο σπίτι, κάνοντας έτσι ένα ζωτικής σημασία βήμα για την υγεία μας». Τη Δευτέρα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα huffingtonpost, ο δήμαρχος ανέφερε ότι η αστυνομία είχε βρει τη σύζυγό του σε μπαρ στην πόλη που λειτουργούσε κατά παράβαση των όσων είχαν λεχθεί τις προηγούμενες ημέρες. Δήλωσε ότι ήταν αμήχανο και ζήτησε συγγνώμη στους ψηφοφόρους του. «Η σύζυγός μου είναι ενήλικας ικανός να κάνει τις δικές του αποφάσεις και σε αυτή την περίπτωση ενήργησε χωρίς ώριμη σκέψη. Θα αντιμετωπίσει τις ίδιες συνέπειες για την άσχημη απόφαση της» πρόσθεσε.

 

Aπo … τον θείο άνεμο

Ο διάσημος και πολυεκατομμυριούχος Αμερικανός, τηλευαγγελιστής Kenneth Copeland, ο οποίος πρόσφατα υποστήριξε ότι η πανδημία του κοροναϊού θα τελειώσει «πολύ πιο γρήγορα» επειδή «οι χριστιανοί θα τον συντρίψουν με τις προσευχές τους», ξαναχτυπά. Αυτή τη φορά καλεί «τον θείο άνεμο» για να καταστρέψει τον ιό. Πριν γυρίσει και φυσήξει προς την κάμερα ο Copeland είπε αναφερόμενος στον κοροναϊό: «Φυσάω τον άνεμο του Θεού πάνω σου. Σε καταστρέφω για πάντα και μην ξαναγυρίσεις ποτέ. Ευχαριστώ Θεέ μου. Ας το να συμβεί. Κάν’ το να συμβεί». Σύμφωνα με την ιστοσελίδα NowThis, μέσα στην τεραστίων διαστάσεων εκκλησία του στο Τέξας, είχε προηγουμένως ισχυριστεί ότι οι θεατές του σόου του μπορούν να θεραπευτούν από τον ιό αγγίζοντας τις οθόνες τους και παρότρυνε τους θεατές να συνεχίσουν να πληρώνουν τις συνεισφορές του παρά την απώλεια της δουλειάς τους.

 

Γάμος εν μέσω κορονοϊού

Ο κορονοϊός έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή μας, αλλά αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο σε ένα ζευγάρι να κάνει το μεγάλο βήμα και να παντρευτεί. Το ζευγάρι από το Τελ Αβίβ ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στην αυλή της πολυκατοικίας τους τηρώντας τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Στον γάμο τους παρευρέθηκαν και οι γείτονες του ζευγαριού, αλλά όχι με τον παραδοσιακό τρόπο. Παρακολούθησαν όλοι την τελετή από τα μπαλκόνια τους και γιόρτασαν μαζί τους από απόσταση την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους.

 

Eγλειψε τα προϊόντα!

Απίστευτα τα όσα συνέβησαν στην Καλιφόρνια, όπου μια κάτοικος συνελήφθη επειδή… έγλειψε τρόφιμα και άλλου είδους προϊόντα συνολικής αξίας περίπου 1.800 δολαρίων σε σούπερ μάρκετ! Οι ιθύνοντες του σουπερμάρκετ στο Σάουθ Λέικ Ταχόε στην Καλιφόρνια, κάλεσαν την αστυνομία καθώς “μια πελάτισσα έγλυφε προϊόντα διατροφής” εν μέσω της επιδημίας του κορονοϊού, διευκρίνισε στο AFP ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας Κρις Φιόρε. Oταν έφτασαν οι αστυνομικοί, η γυναίκα είχε φορέσει και κοσμήματα που πωλούνται από το κατάστημα, τα οποία είχε επίσης γλείψει. Σύμφωνα με τον Φιόρε, η ύποπτη, η 53χρονη Τζένιφερ Ουόκερ, είχε γεμίσει το καροτσάκι της με διάφορα προϊόντα, μεταξύ των οποίων κρέας και οινοπνευματώδη, τα οποία δεν μπορούσε να πληρώσει. Η ίδια τέθηκε υπό κράτηση για βανδαλισμό, ενώ τα προϊόντα που είχε γλείψει χρειάστηκε να καταστραφούν λόγω των φόβων μόλυνσης από τον κορονοϊό.

 

Χαρτί υγείας…

Ένας νέος στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ συνελήφθη επειδή χτύπησε την μητέρα του, η οποία είχε κρύψει το χαρτί υγείας που είχαν στο σπίτι, για να τον εμποδίσει να κάνει υπερβολική χρήση αυτήν την περίοδο που υπάρχει έλλειψη λόγω του ξεσπάσματος του νέου κορωνοϊού. Η αστυνομία εκλήθη μέσα στη νύχτα να επέμβει στο Σόγκους, στο βόρειο τμήμα του Λος Άντζελες, σε οικογενειακό καυγά που ξέσπασε λόγω του προϊόντος αυτού, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της αστυνομίας Σίρλεϊ Μίλερ, τις δηλώσεις της οποίας επικαλούνται τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η μητέρα της οικογένειας δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είχε κρύψει τα χαρτιά υγείας που έχουν αποθηκεύσει επειδή ο 26χρονος γιος της Έιντριαν Γιαν χρησιμοποιούσε υπερβολική ποσότητα την ώρα που είναι δύσκολο να βρει κανείς το προϊόν αυτό στα καταστήματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass