ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ:

Εχασε σε τροχαίο τα πιο μακριά νύχια στον κόσμο

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2020 12:50

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Η Λι Ρέντμοντ κατέχει το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες για τα μακρύτερα νύχια που είχε ποτέ μια γυναίκα, αλλά τα έχασε σε ένα τρομερό ατύχημα. Η Λι Ρέντμοντ δεν έχει κόψει τα νύχια της από το 1979.

Τα βυθίζει σε ζεστό ελαιόλαδο καθημερινά και χρησιμοποιεί μπουκαλάκια ενίσχυσης το ένα μετά το άλλο και τα γυαλίζει για να τα διατηρήσει σε άριστη κατάσταση. Στο μεγαλύτερο μήκος τους, τα νύχια της και στα δύο χέρια μετρήθηκαν συνολικά 8,65 μέτρα, κερδίζοντας έτσι μια θέση στο βιβλίο με τα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες για τα μακρύτερα νύχια που είχε ποτέ γυναίκα. Όμως η Λι, από τη Σολτ Λέικ Σίτι στις ΗΠΑ, έχασε όλα τα νύχια της, όταν ενεπλάκη σε ένα τρομακτικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα και αυτά έσπασαν.
Καθόταν στη θέση του συνοδηγού όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, συγκρούστηκε με άλλα τρία οχήματα και η ίδια πετάχτηκε στο δρόμο. «Το πρώτο πράγμα που είδα ήταν ένα νύχι και άρχισα να κλαίω», λέει η ίδια.
Τότε, είπε σε μία αυτόπτη μάρτυρα ότι τα νύχια της είχαν σημειώσει ρεκόρ και η γυναίκα άρχισε να πηγαίνει τριγύρω για να συγκεντρώνει όλα τα κομμάτια των νυχιών, τα οποία η Λι κρατά τώρα σε μια πλαστική σακούλα για να της υπενθυμίζουν την εποχή που τα είχε. Το ατύχημα σημαίνει ότι ενώ η Λι κρατά ακόμα το ρεκόρ για τα μακρύτερα νύχια που υπήρξαν ποτέ, δεν κατέχει το τρέχον ρεκόρ, το οποίο ανήκει στην Ayanna Williams. Αλλά η Λι ξανακοιτάζει στο παρελθόν όταν είχε τα μακριά της νύχια με περηφάνια, παρόλο που υπήρχαν πολλά πράγματα που δυσκολευόταν να κάνει εξαιτίας τους. Ένα από αυτά, ήταν ότι δεν μπορούσε να πάει στην τουαλέτα των αεροπλάνων, καθώς δεν χωρούσε με τα τεράστια νύχια της. Αυτό σήμαινε ότι δεν έπρεπε να φάει ή να πιει για 24 ώρες πριν από κάθε μεγάλη πτήση. Όπως λέει όμως, μπορούσε να καταφέρει πολλά άλλα πράγματα, όπως το να φροντίζει τα εγγόνια της, να πλένει και να γράφει. Συνήθιζε να χρησιμοποιεί μακριά μολύβια με γόμες στην άκρη για να πληκτρολογεί. Όσο για την πιο συνηθισμένη ερώτηση που της έκανε ο κόσμος, ήταν πώς πήγαινε στην τουαλέτα. Η απάντησή της: «Προσεκτικά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass