ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Διεθνές δίκτυο παιδεραστίας

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2020 12:01

ΒΕΡΟΛΙΝΟ
Φρίκη με τις αποκαλύψεις για διεθνές δίκτυο παιδεραστίας με 30.000

υπόπτους. Σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές της Β. Ρηνανίας-Bεστφαλίας έχουν εντοπιστεί συνολικά 30.000 διαδικτυακές διευθύνσεις ΙP που σχετίζονται με την υπόθεση.
Αρχικά έμοιαζε με μια υπόθεση τοπικής εμβέλειας στην πόλη Μπέργκις Γκλάντμπαχ της Β. Ρηνανίας – Βεστφαλίας. Όπως διαφαίνεται όμως από τα τελευταία στοιχεία πρόκειται ίσως για ένα πραγματικό κύκλωμα και ένα σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών τεραστίων διαστάσεων για τα γερμανικά χρονικά.
Όλα ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2019 από έρευνες σε βάρος 43χρονου στο Μπέργκις Γλάντμπαχ, ο οποίος βιντεοσκοπούσε την ανήλικη κόρη του ασελγώντας πάνω της. Στη συνέχεια ανέβασε τα επίμαχα βίντεο στο διαδίκτυο κοινοποιώντας τα σε άλλους. Σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές της Β. Ρηνανίας-Bεστφαλίας έχουν εντοπιστεί συνολικά 30.000 διαδικτυακές διευθύνσεις ΙP που σχετίζονται με την υπόθεση.
«Όταν άκουσα τον αριθμό έπαθα σοκ» ανέφερε στη DW o Γιόχανες Βίλχελμ Ρέριγκ, επιτετραμμένος της γερμανικής κυβέρνησης για θέματα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών. Ωστόσο παραμένει ακόμη ασαφές πόσα φυσικά πρόσωπα ακριβώς κρύβονται πίσω από τις 30.000 διαδικτυακές διευθύνσεις, διότι ένας δράστης ενδέχεται να χρησιμοποιούσε περισσότερες από μία. Ενδέχεται βέβαια ο αριθμός των δραστών να είναι ακόμα μεγαλύτερος.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass