ΣΟΝ ΠΕΝ

Υπερ Μπάιντεν με βολές σε Ερντογάν

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2020 12:35

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ
Σφοδρή επίθεση κατά του «φίλου του Τραμπ» Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε ο Σον Πεν χαρακτηρίζοντας τον Τούρκο Πρόεδρο «σφαγέα» των Αρμενίων. Σε μια ανάρτησή του στο Τwitter ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης κατηγόρησε τον Ερντογάν ότι

μακελεύει τους Αρμενίους στο Ναγκόρνο Καραμπάχ με αμερικανικά όπλα: «Όσο πάρα πολλοί εξ ημών καθόμαστε ξέγνοιαστοι, οι Αρμένιοι σφαγιάζονται από τον φίλο του Τραμπ, τον Ερντογάν με όπλα που εμείς του παρείχαμε. ΔΕΝ είναι ΑΥΤΗ η Αμερική! Μπάιντεν για την αναγέννηση της Αμερικής!» έγραψε. Και εξέφρασε ανοικτά τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Τζο Μπάιντεν ενόψει των κρίσιμων εκλογών της 3ης Νοεμβρίου, σημειώνοντας ότι μέχρι αυτή την εβδομάδα ήταν διστακτικός έναντι του Δημοκρατικού προεδρικού υποψηφίου, μέχρι που τον άκουσε να μιλά λεπτομερώς για το πώς θα χειριστεί την πανδημία του κορονοϊού, στη μάχη κατά της οποίας έχει στρατευτεί εκτός από τον ίδιο τον Πεν και ο γιος του ηθοποιού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass