M. ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Τα «έτσουζαν» κάθε Παρασκευή στην Ντάουνινγκ Στριτ

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΠ. ΤΖΟΝΣΟΝ

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2022 15:28

ΛΟΝΔΙΝΟ
Πάρτυ όπου το αλκοόλ έρεε άφθονο οργανώνονταν κάθε Παρασκευή στη Ντάουνινγκ Στριτ καθ’ όλη τη διάρκεια του lockdown, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, το οποίο έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, η θέση του οποίου γίνεται όλο και δυσκολότερη.


Το δημοσίευμα αναφέρει ότι κάθε Παρασκευή οι εργαζόμενοι στη Ντάουνινγκ Στριτ ενθαρρύνονταν από τον ίδιο τον Τζόνσον να “εκτονώνονται” μέσω της οινοποσίας παρότι απαγορεύονταν αυστηρά οι συναθροίσεις σε εσωτερικούς χώρους.
Μάλιστα, ο ίδιος ο πρωθυπουργός ήταν πολλές φορές παρών σε αυτά τα πάρτυ. Τα συστηματικά πάρτυ ήταν τόσο δημοφιλή στους εργαζόμενους στη Ντάουνινγκ Στριτ, ώστε είχαν αγοράσει ένα ψυγείο έναντι 142 λιρών για να κρατούν παγωμένα το κρασί, το προσέκο και τις μπίρες τους.
Πηγές δήλωσαν στην εφημερίδα ότι σύμβουλοι του Τζόνσον επισκέπτονταν εκ περιτροπής το σούπερ μάρκετ Tesco στην περιοχή του Γουεστμίνστερ με μια βαλίτσα με ρόδες την οποία γέμιζαν με ποτά για να τα βάλουν στη συνέχεια στο ψυγείο χωρητικότητας 35 φιαλών. Την εποχή εκείνη οι ισχύοντες κανονισμοί απαγόρευαν τις συναντήσεις σε εσωτερικούς χώρους άνω των δύο ατόμων από διαφορετικά νοικοκυριά εκτός εάν ήταν “απαραίτητες” για επαγγελματικούς λόγους. Την Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου, η Ντάουνινγκ Στριτ ζήτησε συγγνώμη από τα Ανάκτορα του Μπάκινγχαμ, καθώς αποκαλύφθηκε ότι είχε γίνει πάρτυ στη Ντάουνινγκ Στριτ την παραμονή της κηδείας του πρίγκιπα Φίλιππου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass