ΤΡΑΜΠ:

Προβλέπει ότι θα συλληφθεί, καλεί σε διαδηλώσεις

Δημοσίευση: 19 Μαρ 2023 9:15

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ


Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ κάλεσε ξανά τους υποστηρικτές του σε διαμαρτυρίες, με αφορμή την… επικείμενη -κατά τον ίδιο- σύλληψή του μετά την έρευνα του Εισαγγελέα για το ποσό που φέρεται να είχε καταβληθεί στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς για να εξασφαλιστεί η σιωπή της. Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Σάββατο (18/03) ο Τραμπ, αμέσως μετά την επιστροφή του σε αυτά, αναφερόμενος στον εαυτό του, είπε ότι “ο κορυφαίος Ρεπουμπλικανός υποψήφιος και πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών θα συλληφθεί την Τρίτη της επόμενης εβδομάδας”, προχωρώντας μάλιστα σε μία άκρως επικίνδυνη παρακίνηση προς τους υποστηρικτές του: “Διαμαρτυρηθείτε, πάρτε το έθνος μας πίσω”. Ενώ ο Τραμπ δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με τους λόγους για τους οποίους αναμένει να κατηγορηθεί, η νομική του ομάδα ανέμενε ότι αυτό θα συμβεί σύντομα και προετοιμάστηκε για τα επόμενα βήματα. Ο Τραμπ έχει παραπονεθεί ιδιωτικά και πιστεύει ότι θα του απαγγελθούν κατηγορίες, απλά επειδή θεωρεί ότι ο εισαγγελέας του Μανχάταν Άλβιν Μπραγκ “τον μισεί”, σύμφωνα με μια πηγή που γνωρίζει τα όσα είπε ο Τραμπ.
Το Reuters σημειώνει πως ο Εισαγγελέας του Μανχάταν στις αρχές του έτους είχε ξεκινήσει να προσκομίζει αποδεικτικά στοιχεία στους ενόρκους δικαστηρίου, αναφορικά με την υπόθεση πληρωμής 130.000 δολαρίων του πρώην δικηγόρου του Τραμπ, Μάικλ Κόεν, στην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, Στόρμι Ντάνιελς, κατά την προεκλογική περίοδο του 2016. Η Ντάνιελς, της οποίας το αληθινό όνομα είναι Στέφανι Κλίφορντ, είχε υποστηρίξει πως διατηρούσε σχέση με τον Τραμπ πριν από μια δεκαετία, ισχυρισμό τον οποίο ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έχει αρνηθεί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass